Τεράστια επιτυχία για το Γιάννη Αντωνίου, πρωταθλητή χιονοδρομίας του ΕΟΣ Καρπενησίου. Ο Ευρυτάνας αθηλτής εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους 24ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα γίνουν στο Πεκίνο από τις 4 έως τις 20 Φεβρουαρίου.

Ο 26χρονος πρωταθλητής μας «κλείδωσε» τη συμμετοχή του στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση, αποτελώντας τον Έλληνα αθλητή με την κορυφαία βαθμολογία και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της ομοσπονδίας. Είχε συμμετάσχει και το 2018 στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Νότιας Κορέας το 2018.

Είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Χιονοδρομίας, έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 340 διεθνείς αγώνες, μεταξύ αυτών σε τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα νέων και σε πέντε παγκόσμια πρωταθλήματα ανδρών αλπικού σκι. Μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του είναι τα δύο χάλκινα μετάλλια στο σλάλομ και στο γιγαντιαίο σλάλομ που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων το 2012.

Πρόσφατα ήταν ο πρώτος λαμπαδηδρόμος στην τελετή της Ολυμπιακής φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία. Επίσης ήταν ο πρώτος λαμπαδηδρόμος στην Αφή της Φλόγας στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για το Χειμερινό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Ενότητας «Μπρασόβ 2013» και  ήταν ο πρώτος λαμπαδηδρόμος στις 29/9/2013, στην Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία, για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Sochi το 2014.