Ο Μωυσής Μπερμπερής επίσημα στο ψηφοδέλτιο Αναγνωστάκη

1982

Ποιοι άλλοι 3 Ευρυτάνες κατεβαίνουν για περιφερειακοί σύμβουλοι
Τους πρώτους του υποψηφίους ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Δημήτρης Αναγνωστάκης για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, περιλαμβάνοντας έναν υποψήφιο από κάθε Περιφερειακή Ενότητα.

Όπως ανακοίνωσε στο συνδυασμό του «Στερεά…Υπεροχής», ο κ. Αναγνωστάκης θα περιλαμβάνει την κα Παπαϊωάννου Χαρά, Μηχανικό Περιβάλλοντος από τη Βοιωτία, τον κ. Στουπή Νίκο, Γεωπόνο – Περιφερειακό Σύμβουλο από την Εύβοια, τον κ. Κοντογιάννη Ιάσονα, Εικαστικό από τη Φθιώτιδα, τον κ. Αρτινόπουλο Γιώργο, Καθηγητή Πληροφορικής –Δ/ντή Λυκείου Ιτέας και Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Δωρίδας.
Για την ΠΕ Ευρυτανίας, υποψήφιος θα είναι και επίσημα πλέον, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Ευρυτανικού Παλμού, ο κ. Μπερμπερής Μωυσής, ο οποίος είναι Πολιτικός Μηχανικός και με μεγάλη πείρα στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ευρυτανικού Παλμού, άλλα τρία ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα από το συνδυασμό του κ. Αναγνωστάκη. Για τη διεκδίκηση μιας θέσης περιφερειακού συμβούλου, θα κατέβουν στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Γιώργος Ξυραφάκης από την Ιτέα Ραπτοπούλου, πρώην Διευθυντής του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Ραπτοπούλου, ο κ. Νίκος Σαρρής από το Κρίκελλο, συνταξιούχος Υπάλληλος του ΟΤΕ, και η κα Μάκκα από την Κρέντη, επιχειρηματίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αναμένεται η ανακοίνωση άλλων δύο ατόμων, εκτός των παραπάνω.