Ο Νίκος Σερετάκης υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Ν.Φιλαδέλφειας- Ν.Χαλκηδόνας

1952

Με δελτίο τύπου της η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, ανακοίνωσε επικεφαλής του ψηφοδελτίου της στο δήμο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές τον Καρπενησιώτη και Γεωπόνο στο επάγγελμα, Νίκο Σερετάκη.

Ο κ. Σερετάκης έχει πλούσιο παρελθόν στην ενασχόλησή του με τα κοινά καθώς και με την πολιτική σε τοπικό επίπεδο, αλλά και σε πιο κεντρικές θέσεις του ΚΚΕ.

Διετέλεσε μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και του Γραφείου του. Είναι μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Επίσης στην αυτοδιοίκηση διατέλεσε επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και Δημοτικός Σύμβουλος Καρπενησίου 2010-2014. Στις εκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σκακιστικού Ομίλου Νέας Φιλαδέλφειας από ζει από το 1970. Συμμετείχε επίσης δραστήρια στην Επιτροπή Γονέων Παιδικών Σταθμών και τους αγώνες των κατοίκων που ακύρωσαν την επιβολή τροφείων στους παιδικούς σταθμούς του δήμου.