Τέσσερις ακόμη υποψήφιοι εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο του Αλέξη Καρδαμπίκη, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο την ομάδα της ‘’ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ’’, με σκοπό ‘’να ριχτεί’’ δυναμικά στη μάχη των εκλογών του Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα ο Ντίνος Μπλέντζος και ο Θανάσης Κολλημένος θέτουν υποψηφιότητα στην Τ.Κ. Δάφνης, ο Πάνος Τρίκκας στην Τ.Κ. Κερασοχωρίου και ο Γιάννης Χειλάς στην Τ.Κ. Χρύσως. Ο Αλέξης Καρδαμπίκης ανέφερε τα εξής για τους υποψηφίους του κ. Μπλέντζο και Κολλημένο: «Με σχέδιο, συνεργασία και καθημερινή προσπάθεια, ο Δήμος Αγράφων σήμερα πλέον, στηρίζεται σε σταθερές βάσεις και βρίσκεται σε ανοδική πορεία με γνώμονα την ευημερία των δημοτών μας. Αυτή την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια, την ενισχύει σημαντικά η συμμετοχή δύο πολύ αγαπητών και εργατικών προσώπων της περιοχής μας. Καλωσορίζουμε λοιπόν στην ομάδα μας, την “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ”, τον Κωνσταντίνο Μπλέντζο από τη Δάφνη, ο οποίος έχει και μια σημαντική εμπειρία στο χώρο της Αυτοδιοίκησης αφού διετέλεσε Πρόεδρος Κοινότητας στη Δάφνη και σήμερα ασχολείται με τη Μεταφορική Εταιρεία στην οποία εργάζεται. Ο Αθανάσιος Κολλημένος γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες και τα προβλήματα της καθημερινότητας στον Δήμο μας καθώς εργάζεται σκληρά προκειμένου να ανταποκριθεί στις πολλές υποχρεώσεις του αφού είναι και πατέρας πολύτεκνης οικογένειας. Κοινός παρονομαστής και των δύο είναι η αγάπη για τον τόπο και ιδιαίτερα για το χωριό τους και γι’ αυτό το λόγο θέτουν υποψηφιότητα στην Τοπική Κοινότητα Δάφνης. Ντίνο και Θανάση ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! Ο Δήμος Αγράφων είμαστε όλοι εμείς και όλοι μαζί, ενωμένοι, θα δουλέψουμε για τα Άγραφα που ονειρευόμαστε!!! Ενώνουμε τα Άγραφα-Ενώνουμε τους Αγραφιώτες! Συνεχίζουμε με σοβαρότητα! συνέπεια! σεμνότητα!»

Για τον κ. Πάνο Τρίκκα ανέφερε τα εξής: «Όλοι πιστεύουμε ότι όπως ο τόπος που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, μας “αγκάλιασε” και μας βοήθησε να γίνουμε αυτοί που είμαστε σήμερα, έτσι και εμείς ήρθε η ώρα και οφείλουμε να ανταποδώσουμε το χρέος μας σε αυτόν και να στηρίξουμε το Δήμο, την Κοινότητα, τον οικισμό, τη γειτονιά μας, με έργα μικρά και μεγάλα που θα δώσουν ζωντάνια και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των δικών μας ανθρώπων. Συνεπώς η συμμετοχή του Πάνου Τρίκκα που είναι υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο στην Κοινότητα Κερασοχωρίου, με τον συνδυασμό: “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ”, έχει το πρόσημο της ανταπόδοσης στον τόπο που αγαπά, ζει και μεγαλώνει τα δύο παιδιά του. Ο ΠΑΝΟΣ ΤΡΙΚΚΑΣ  ασχολείται με τη μελισσοκομία και την κτηνοτροφία, συνυπογράφει τις θέσεις τις απόψεις και τα σχέδια μας για το μέλλον του τόπου μας και εμπλουτίζει την αυτοδιοικητική μας ομάδα για τα Άγραφα της ευημερίας και της προόδου!!Πάνο ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!»

Για τον κ. Γιάννη Χειλά ανέφερε τα εξής: «Συνεχίζουμε να ενισχύουμε τον συνδυασμό: “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ” με έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη όπως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΕΙΛΑΣ που είναι Πρόεδρος στην Κοινότητα της Χρύσως και ο νεότερος Πρόεδρος του Δήμου Αγράφων. Ένα νέο παιδί που ασχολείται με τη μελισσουργία, πολύ εργατικός και συνδυάζει εξίσου καλά επαγγελματική δραστηριότητα με κοινωνική και αυτοδιοικητική προσφορά. Η υποψηφιότητα ενός καλού γνώστη των αυτοδιοικητικών της περιοχής μας όπως είναι ο Γιάννης, που έχει πολυετή ενεργή εμπλοκή και συνεισφορά στην τοπική κοινωνία, επισφραγίζει τη δυναμική του συνδυασμού μας με προσωπικότητες ευρείας αποδοχής καθώς ο Γιάννης αποτελεί εγγύηση για τους δημότες έχοντας ήδη την εμπειρία αλλά και την πλήρη γνώση των αναγκών του χωριού του. Γιάννη ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!»