Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος ‘ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ’ δίπλα στους μαθητές και των Αγράφων.

2764

 

 Μια συγκινητική πράξη αλληλεγγύης πραγματοποίησε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ. Μια πράξη που αποτελεί πλέον θεσμό για τον Σύλλογο ήταν η συγκέντρωση σχολικών ειδών για τους μικρούς μαθητές που το έχουν ιδιαίτερα ανάγκη, μη μπορώντας να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του σχολικού τους εξοπλισμού. Για τον λόγο αυτό, ο Σύλλογος πρόσφερε σε συνολικά 38 παιδιά, (του 4ου Δημοτικού σχολείου Καρπενησίου, του σχολείου ειδικών αναγκών και των Δημοτικών σχολείων των π. Δήμων Απεραντίων και Ασπροποτάμου) τα απαραίτητα σχολικά είδη, καθώς και σε μεμονωμένες οικογένειες. Ο Σύλλογος νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιο, για την συνεργασία, τον Αρχιερατικό π. Κωνσταντινό Ζαχαράκη και τους ιερείς που ανέλαβαν
στην διανομή των ειδών στους μαθητές του Δήμου Αγράφων.

Έπειτα από το Καρπενήσι, τώρα τα μέλη του Συλλόγου ετοιμάζουν τις κούτες με τα σχολικά είδη που θα σταλούν στο Ραπτόπουλο και θα δοθούν σε 25 παιδιά των Δημοτικών Σχολείων των π. Δήμων Απεραντίων και Ασπροποτάμου.

Σύμφωνα με το Σύλλογο, παρέλαβαν σχολικά είδη από το 4ο Δημ. Σχολείο Καρπενησίου για 10 παιδιά, από το σχολείο με ειδικές ανάγκες για 3 παιδάκια, 25 παιδάκια από τους π. Δήμους Απεραντίων και Ασπροποτάμου καθώς και μεμονωμένες οικογένειες που τους επισκέφθηκαν.