Στην δικαιοσύνη κατέφυγε ο πατέρας ενός 7χρονου μαθητή σε δημοτικό σχολείο της Πάτρας καθώς σε σχολικό πάρτι που παρευρέθηκε ο γιος του ακούστηκαν τραγούδια τραπ με άκρως ακατάλληλους στίχους που αναφέρονταν σε σεξ, ποτό και αλητείες!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησο», το πάρτι διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Μόνο που σύμφωνα με τον πατέρα η επιλογή της μουσικής δεν ήταν η σωστή. Μάλιστα,  έγινε μέχρι και διαγωνισμός καραόκε, με τραγούδια τραπ!

«Ανεπίτρεπτο για πάρτι Δημοτικού και ακόμα πιο απεχθές ότι κάνανε διαγωνισμό και βάζανε τα παιδιά να τραγουδούν αυτά τα τραγούδια, τα βαθμολογούσαν και τα χειροκροτούσαν! Μιλάμε για παιδιά σχολείου και ο γιος μου φέτος είναι στην Α΄ τάξη δημοτικού», λέει, αγανακτισμένος ο πατέρας.

Ο γιος του τραγούδησε ένα κομμάτι του τράπερ Trannos. Όπως είπε στον σοκαρισμένο πατέρα του κατάφερε να μάθει απέξω τους στίχους ανάμεσα στους οποίους, υπήρχαν οι εξής:

– «Σε θέλω και ας μην ξέρω που θα βγει, ούτε καν ξέρω για εσένα απόψε που τα βλέπω θολά να φύγουμε μαζί, θέλω να κάνεις το παν! Γουστάρω να ‘σαι αλήτης. Κι εγώ να ‘μαι Madame»!

– «Φέρε ποτό, κατεβάζω όλο το bar»!

– «Το σώμα σου να λιώνει. Μοιάζει σοκολά»!

– «Είμαι αλήτης και έχω πάντα μετρητά! Με το coupe μπαίνουμε τέρμα, όλοι μιλάνε για εμένα! Με πιάνει τρέλα τρέλα τρέλα! Και όλο μου λέει έλα έλα»!

Σε επικοινωνία που είχε ο πατέρας με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων ενημερώθηκε πως το παιδί είχε πάει στο πάρτι με την μητέρα του και άρα δεν υπήρχε πρόβλημα.

Σε τηλεφώνημα που έκανε στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, τον ενημέρωσαν ότι εφόσον το πάρτι έγινε σε ώρα εκτός σχολικού προγράμματος, δεν υπάρχει καμία ευθύνη!

Ο πατέρας, όμως, δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και προσέφυγε στην Εισαγγελία Πάτρας, ενώ θα ενημερώσει τη Δευτέρα και την Εισαγγελία Ανηλίκων. (Πηγή: newsbreak.gr)