Παιδίατρο για 6 μήνες θα έχει το Ιατρείο Γρανίτσας

3698

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ιατρού

Νέα γιατρό, με ειδικότητα Παιδιάτρου, θα έχει το Πολυδύναμο Ιατρείο Γρανίτσας για ένα εξάμηνο περίπου. Η ιατρός είναι ειδικευμένη Παιδίατρος και ως εκ τούτου η παρουσία της θα είναι εξαιρετικά πολύτιμη τόσο κατά τη θερινή περίοδο (όπου πολλά παιδιά παραμένουν ή/και προσέρχονται για να κάνουν διακοπές στο Δήμο Αγράφων) όσο και μετά το φθινόπωρο διευκολύνοντας και στην έκδοση Ατομικών Δελτίων Υγείας Μαθητή τα οποία οι μαθητές χρειάζονται για το σχολείο.

Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Δυτ. Φραγκίστας, κ. Νίκος Παπανικολάου, δήλωσε για αυτή την εξέλιξη:

«Το Υπουργείο Υγείας, ανταποκρίθηκε στο πάγιο αίτημά μας για ενίσχυση των δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Δήμου Αγράφων με Παιδίατρο, διορίζοντας την νέα ιατρό για να υπηρετήσει το υπόλοιπο  θητείας υπηρεσίας υπαίθρου στο ΠΠΙ Γρανίτσας. Ευελπιστώ μόνον να παραμείνει και να μην έχει την τύχη της προηγούμενης Αγροτικής ιατρού-Παιδιάτρου που διορίστηκε στο ΠΙ Ραπτοπούλου και όπως θυμάστε μετακινήθηκε με απόφαση Διοικητή 5ης Υ.ΠΕ. άμεσα και για όλη την θητεία της στο Καρπενήσι.

Επειδή τα προγράμματα εργασίας των Περιφερειακών Ιατρείων υπόκεινται και σε απρόοπτες αλλαγές θα πρέπει οι πολίτες να ενημερώνονται πάντοτε πριν την προσέλευσή τους και από το αναρτημένο στο Περιφερειακό Ιατρείο εκάστοτε μηνιαίο και εβδομαδιαίο Πρόγραμμα λειτουργίας ή να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο ΠΠΙ Γρανίτσας ή στο Κέντρο Υγείας για επιβεβαίωση ή ραντεβού.

Το αρχικό πρόγραμμα απασχόλησης μηνός Ιουνίου 2018 της νέας ιατρού Δημητρακοπούλου Ευτυχίας-Ιωάννας που θα θητεύσει στο ΠΠΙ Γρανίτσας για 6 μήνες περίπου, είναι το εξής: