Με επιτυχία η εθελοντική δράση των γιατρών από το Παίδων Πεντέλης

Ικανοποιητική ήταν η προσέλευση παιδιών και νηπίων στο Ραπτόπουλο από την πρώτη κιόλας μέρα της εθελοντικής δράσης των γιατρών του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, που ολοκληρώθηκε την Τρίτη 24 Μαΐου 2022, με ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών για εξέταση από διάφορα χωριά του Δήμου Αγράφων.

Συγκεκριμένα, οι μικροί Αγραφιώτες εξετάστηκαν από οφθαλμιάτρους και παιδίατρους του κλιμακίου του Παίδων Πεντέλης, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα του Δήμου για προληπτικές εξετάσεις, με επικεφαλής τον Κεδριώτη Παιδίατρο Κωνσταντίνο Παπατζίμα.

Οι γιατροί ήρθαν κατάλληλα εξοπλισμένοι ώστε να κάνουν πλήρη παιδιατρικό και οφθαλμολογικό έλεγχο στα εξεταζόμενα παιδιά, ώστε να μη χρειάζεται να παραπεμφθούν σε άλλο γιατρό μετά.

Η διήμερη εθελοντική δράση, ολοκληρώθηκε χθες Τρίτη το μεσημέρι με μια ενημερωτική ημερίδα, του ιατρικού κλιμακίου του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης με θέμα:

«Αναφυλαξίες – Ατυχήματα – Πνιγμονή – Πρώτες Βοήθειες -Τσιμπήματα» που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Γυμνασίου –Λ.Τ Ραπτοπούλου μετά το πέρας των εξετάσεων των παιδιών.

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Αγράφων κα Αννέτα Κοτρώνα δήλωσε για τη δράση: «θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κύριο Παπατζίμα Κών/νο που πάντα στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες καθώς και όλους τους γιατρούς που συμμετέχουν στην ενέργεια αυτή».