Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 3. Ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας, παρουσία μικρής μερίδας φιλάθλων. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν από τραγικά ατομικά λάθη.
Η Ποταμιά του Λάκη Αναστασόπουλου έφτασε στο δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα. Παρότι δεν ικανοποίησε με την απόδοση της έδειξε πως έχει τον τρόπο να παίρνει τις νίκες, γυρίζοντας το ματς. Οι νεοεισελθόντες Κώστας Γιαννακόπουλος και Κώστας Μαντζιούτας βρήκαν δίχτυα για τους «πορτοκαλί» στο δεύτερο μέρος.
Η Μυρίκη του Δημήτρη Αντωνίου είχε αρκετά βελτιωμένη παρουσία μετά το «στραπάτσο» της πρεμιέρας και πλήρωσε δυο σημαντικά λάθη. Προηγήθηκε με τον Θωμά Τσίπρα, βάζοντας δύσκολα στον αντίπαλο της. Κέρδος η πολύ καλή παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών της.
Οι νικητές έφτασαν τους 6 πόντους και αντιμετωπίζουν την επόμενη(2η) αγωνιστική στο ντέρμπι κορυφής τον Αίολο, ενώ η Μυρίκη, που δεν έχει βαθμό θα αγωνιστεί απέναντι στο Ραπτόπουλο.
Αρκετά καλά «πάτησε» στο πρώτο μέρος η Μυρίκη, αν και η Ποταμιά είχε την επιθετική πρωτοβουλία, χωρίς να ικανοποιήσει. Η ομάδα του Δημήτρη Αντωνίου προηγήθηκε λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου.
Η καλύτερη ευκαιρία το πρώτου μέρος χάθηκε στο 36ο λεπτό, όταν το σουτ του Δημήτρη Κατσώρη των τυπικά γηπεδούχων κατέληξε ελάχιστα άουτ.
Δυο λεπτά πριν την συμπλήρωση των 45΄ ο κορυφαίος της Μυρίκης Θωμάς Τσίπρας εκμεταλλεύτηκε ολέθριο λάθος του Ρέμμους Πάτρου και σε θέση τετ α τετ πλάσαρε εύστοχα(0-1).
Βελτιωμένη στην επανάληψη η ομάδα του Λάκη Αναστασόπουλου πήρε την πολυπόθητη νίκη με δυο γκολ στο 52΄ και στο 70΄. Δεν τα παράτησε η Μυρίκη, η οποία έμεινε με τις εντυπώσεις.
Οι «πορτοκαλί» πέτυχαν το 1-1 στο 52ο λεπτό. Ο Κώστας Γιαννακόπουλος σχεδόν με την είσοδο του στο ματς εκμεταλλεύτηκε την ασταθής απόκρουση του Βασίλη Δόση στο σουτ του Δημήτρη Κατσώρη και βρήκε δίχτυα.
Την πρώτη του εμφάνιση με την Ποταμιά έκανε ο Χρήστος Κατσαρής, αντιμετωπίζοντας την πρώην του ομάδα.
Η ολική ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 70ο λεπτό. Ο Κώστας Μαντζιούτας σούταρε εύστοχα εντός περιοχής σε μια φάση που ξεκίνησε από τον Κώστα Γιαννακόπουλο και προσωρινή απομάκρυνση του Βασίλη Δόση.
Ο στρατευμένος Γιώργος Πλεξίδας αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή των «ερυθρολεύκων».

Οι καλύτερες φάσεις
28΄: Σέντρα του Σαπούνη από δεξιά, κεφαλιά του Νούλα μπλόκαρε ο Δόσης.
31΄:Χτύπημα φάουλ του Κατσώρη από αριστερά, ο Νούλας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα έξω από το αριστερό δοκάρι της Μυρίκης.
33΄:Σουτ του Σαπούνη εκτός περιοχής έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δόση.
36΄: Ο Σαπούνης έκανε γέμισμα, ο Κατσώρης έπιασε όμορφο βολέ μετά το λάθος του Ζαχαράκη, το οποίο έφυγε μόλις άουτ από το αριστερό «Γ» της Μυρίκης.
41΄: Μακρινό χτύπημα φάουλ του Συγεκλόπουλου έφυγε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Καλύβα.
43΄: Ο Τσίπρας εκμεταλλεύτηκε λάθος του Πάτρου και σε θέση τετ α τετ πλάσαρε στην αριστερή γωνία τον Καλύβα(0-1).
52΄:Ο Κατσώρης επιχείρησε σουτ, ο Δόσης απέκρουσε ασθενώς στην αριστερή του γωνία και ο Γιαννακόπουλος με πλασέ εξ επαφής ισοφάρισε(1-1).
68΄: Μπαλιά του Κατσώρη, ο Δόσης βγήκε έγκαιρα και έδιωξε προ του Μαντζιούτα.
70΄ : Ο Γιαννακόπουλος έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο πορτιέρο της Μυρίκης έδιωξε, ο Μισύρης σούταρε, η μπάλα κόντραρε και ο Μαντζιούτας με κοντινό ψύχραιμο σουτ ψηλά στο κέντρο της αντίπαλης εστίας διαμόρφωσε το 2-1.
80΄: Ο Νούλας μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας σούταρε και ο Δόσης απέκρουσε όμορφα.
84΄: Καλό σουτ του Τσίπρα έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Καλύβα.

Συνθέσεις Ομάδων
Ποταμιά (Λάκης Αναστασόπουλος): Καλύβας, Ζαραβέλης, Μισύρης, Πάτρου(50΄ Γιαννακόπουλος), Φαρμάκης, Λιάνγκος, Σαπούνης, Ζαλοκώστας Δ.(66΄ Κατσαρής), Χρυσικός(53΄ Μαντζιούτας), Νούλας, Κατσώρης(78΄ Ζαλοκώστας Ι.)
Μυρίκη (Δημήτρης Αντωνίου):
Δόσης, Ζαχαράκης, Τσίπρας, Τσιούμας, Συγκελόπουλος, Ίβρος, Τσιάμης(75΄ Λαθύρης), Μπουμπουρής, Τριανταφύλλου, Τάσιος(72΄ Πλεξίδας), Πατρώνης

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Δημήτρης Γιαννιώτης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)