Ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια ενός οχήματος μεταφοράς προσωπικού και δυο ημιφορτηγών για τις ανάγκες του δήμου Καρπενησίου» ενδεικτικού προϋπολογισμού 112.000,00€ με ΦΠΑ, αποφάσισε να προκηρύξει ο Δήμος Καρπενησίου. Κύριο κριτήριο κατακύρωσης θα είναι η βέλτιστη σχέση ποιότητας-τιμής. Η σύμβαση υποδιαιρείται στα κάτωθι τέσσερα τμήματα (2) τμήματα: Τμήμα 1: προμήθεια ενός οχήματος μεταφοράς προσωπικού για τις ανάγκες του Δήμου Καρπενησίου ενδεικτικού προϋπολογισμού 58.000,00€, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.Τμήμα 2: προμήθεια δύο ημιφορτηγών για τις ανάγκες του Δήμου Καρπενησίουενδεικτικούπροϋπολογισμού54.000,00€. Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι ο Δήμος Καρπενησίου. Η δαπάνη προμήθειας της παρούσας σύμβασης θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του έτους 2022.
Οι προσφορές
Προσφορές υποβάλλονται είτε για το σύνολο των παραπάνω τμημάτων είτε μεμονωμένα για ένα ή περισσότερα τμήματα. Για το τμήμα 1: προμήθεια ενός οχήματος μεταφοράς προσωπικού, χρόνος παράδοσης του οχήματος σε πλήρη λειτουργία στο αμαξοστάσιο του Δήμου Καρπενησίου, δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος από διακόσια σαράντα (240) ημέρες από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. Για το τμήμα 2: προμήθεια δύο ημιφορτηγών για τις ανάγκες του Δήμου Καρπενησίου, χρόνος παράδοσης του οχήματος σε πλήρη λειτουργία στο αμαξοστάσιο του Δήμου Καρπενησίου, δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος από τριακόσιες εξήντα (360) ημέρες από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.
Η ηλεκτρονική αποσφράγιση του (υπό)φακέλου «Δικαιολογητικά Συμμετοχής-Τεχνική Προσφορά», ορίζεται στις 23 Ιουνίου 2022και ώρα 10:00π.μ. Μετά την αξιολόγηση των προσφορών, η αναθέτουσα αρχή αποστέλλει σχετική ηλεκτρονική πρόσκληση στον προσφέροντα, στον οποίο πρόκειται να γίνει η κατακύρωση («προσωρινό ανάδοχο»), μέσω της λειτουργικότητας της «Επικοινωνίας» του ηλεκτρονικού διαγωνισμού στο ΕΣΗΔΗΣ, και τον καλεί να υποβάλει εντός προθεσμίας δέκα(10) ημερών από την κοινοποίηση της σχετικής έγγραφης ειδοποίησης σε αυτόν, τα αποδεικτικά έγγραφα νομιμοποίησης και τα πρωτότυπα ή αντίγραφα όλων των δικαιολογητικών.