Ομόφωνα ενέκρινε την εκμίσθωση του ακινήτου με χρήση ενοικιαζόμενα δωμάτια στην κοινότητα Άμπλιανης, με δημοπρασία, το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου.

Το ανωτέρω ακίνητο αποτελείται από ισόγειο με όροφο. Το εμβαδόν του οικοπέδου είναι 364,61 τετραγωνικά μέτρα και η επιχείρηση μπορεί να αναπτυχθεί στο ισόγειο εμβαδού 152,77 τετραγωνικά μέτρα και στον Α’ όροφο εμβαδού 153,77 τετραγωνικά μέτρα, όπως περιγράφονται ανωτέρω. Ο Α’ όροφος δύναται να χρησιμοποιηθεί για χρήση ως ενοικιαζόμενα δωμάτια. Το ισόγειο δύναται να χρησιμοποιηθεί και για Κ.Υ.Ε. Η Οικονομική επιτροπή θα προβεί στην κατάρτιση των όρων της εκμίσθωσης.

Ο αντιδήμαρχος κ. Κεραμάρης Δημήτριος εισηγούμενος το θέμα έθεσε υπόψη των μελών του Δ.Σ. εισήγηση, η οποία έχει ως εξής: Περιγραφή ακινήτου: Το κτίσμα (ισόγειο με όροφο) με χρήση Ενοικιαζόμενα Δωμάτια ιδιοκτησίας του Δήμου Καρπενησίου βρίσκεται σε οικόπεδο εντός της Κοινότητας της Άμπλιανης. Το εμβαδόν του οικοπέδου είναι 364,61 τετραγωνικά μέτρα και η επιχείρηση αναπτύσσεται στο ισόγειο και τον Α’ όροφο με δυναμικότητα 10 δωματίων. Το ισόγειο εμβαδού 153, 77 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από πέντε δίκλινα δωμάτια ένα χώρο αποθήκης, ένα κοινόχρηστο λουτρό και τρία κοινόχρηστα W.C. Ο όροφος έχει ανακαινιστεί το 2011 και είναι εμβαδού 153,77 τετραγωνικά μέτρα. Αποτελείται από χώρο υποδοχής (RECEPTION) από πέντε δίκλινα δωμάτια με λουτρό, και έναν κοινόχρηστο χώρο κουζίνας. Η σύνδεση μεταξύ των ορόφων γίνεται από εξωτερική σκάλα. Η απόφαση ελήφθη λαμβάνοντας υπόψη τόσο την εισήγηση όσο και την από 11-04-2022 σύμφωνη γνώμη του Προέδρου της Κοινότητας Άμπλιανης.