Στην πρόσληψη ενός (1) ατόμου, προβαίνει ο Δήμος Καρπενησίου για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου και για την εύρυθμη εξυπηρέτηση των Δημοτών.

Συγκεκριμένα η πρόσληψη αφορά την ειδικότητα ΔΕ Χειριστών ΜΕ ΟμάδαςΑ’Ειδικότητας4, (για το αποφρακτικό μηχάνημα του Δήμου Καρπενησίου), με σύμβαση ΙΔΟΧ διάρκειας 4 μηνών. Η απόφαση αυτή λήφθηκε ύστερα από βεβαίωση της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Καρπενησίου, για την ύπαρξη εγγεγραμμένων αδιάθετων πιστώσεις με θέμα «Τακτικές αποδοχές προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου» ποσού 7.956,00 ευρώ και «Εργοδοτικές εισφορές προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου», ποσού 2.476,56 ευρώ.

Παράλληλα στην απόφαση αυτή συνέβαλε η ανάγκη για χειριστή ΜΕ αποφρακτικού, που αποτελεί αφενός επείγουσα με σκοπό τη συνέχεια της παρεχόμενης υπηρεσίας προς τους δημότες του Δήμου, αφετέρου δεν υπάρχει κεντρικά σχέδιο παράτασης των συμβάσεων των Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού, λαμβανομένου υπόψη ότι ο συνολικός χρόνος διάρκειας των εν λόγω συμβάσεων, ήτοι των συμβάσεων που συνάφθηκαν περιλαμβανομένων των παρατάσεών τους, δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει το ανώτατο χρονικό διάστημα των είκοσι τεσσάρων (24) μηνών. Η συγκεκριμένη πρόσληψη δημιουργεί συνολική δαπάνη 6.100,00 ευρώ, κατά συνέπεια οι αδιάθετες πιστώσεις επαρκούν για την κάλυψη της μισθοδοσίας ενός (1) ΔΕ Χειριστή ΜΕ για αποφρακτικό μηχάνημα.