Πρόσληψη 1 καθηγητή και 1 Παιδαγωγού για τις ανάγκες του Δήμου Καρπενησίου

1317

Στην πρόσληψη δύο (2) ατόμων προχωρά ο Δήμος Καρπενησίου για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Καρπενησίου, που εδρεύει στο Καρπενήσι Ν. Ευρυτανίας, με την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν ένα (1) άτομο ΠΕ Φιλολόγων – Ιστορικών και ένα (1) άτομο ΠΕ Παιδαγωγών με διάρκεια σύμβασης από 17 Ιουνίου 2019 έως 23 Αυγούστου 2019.

Υποβολή αιτήσεων μέχρι 30 Μαΐου 2019

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας του Δήμου στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Καρπενησίου, Ύδρας 6, Τ.Κ. 36100, Καρπενήσι, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού υπόψιν κας Φ. Φουρλιά (τηλ. επικοινωνίας: 2237 3 50044).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Καρπενησίου, ήτοι από 30/5/2019 έως και 10/6/2019.