Αντιπολίτευση: ‘καταφέραμε μια ακόμη νίκη…’

Συνολική δαπάνη 57.500€

Συνοπτικό διαγωνισμό προκηρύσσει ο Δήμος Καρπενησίου για το έργο «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες Δήμου Καρπενησίου», συνολικού προϋπολογισμού μελέτης 57.500,00€ (με το Φ.Π.Α.). Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν εργοληπτικές επιχειρήσεις Εγγεγραμμένες  στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.ΕΠ.) που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του ΥΠ.Υ.ΜΕ.ΔΙ., για έργα κατηγορίας Οικοδομικών και οι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Περιφερειακής Ενότητας στην αντίστοιχη κατηγορία (ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ). Το έργο χρηματοδοτείται από ΣΑΤΑ και ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ. Απαιτείται εγγυητική επιστολή συμμετοχής στο διαγωνισμό ποσού 920,00 ευρώ.

Στις 8 Ιουλίου ο διαγωνισμός

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 8 Ιουλίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι το σύστημα με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Οικονομική προσφορά κ.λπ.), από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καρπενησίου (Ύδρας 6-Καρπενήσι) ή από το site του δήμου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22373-50077. Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καρπενησίου.

Η Αντιπολίτευση

Στην απόφαση αυτή σημαντική ήταν και η συμβολή της μείζονος Αντιπολίτευσης, η οποία αναφέρει τα εξής για το θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Μετά την συνεχή και επίμονη προσπάθεια μας, καταφέραμε μια ακόμη νίκη, την υλοποίηση πλέον του έργου Κατασκευή ραμπών και χωρών υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Καρπενησίου, σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της οικονομικής επιτροπής. Είμαστε εδώ να συνεχίσουμε μαζί, μέχρι η πρόσβαση στους χώρους κοινής ωφελείας να θεωρείται δεδομένη για όλους».