Σήμερα ημέρα Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, αλλά και με τηλεδιάσκεψη (μέσω της εφαρμογής Zoom), για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας η 3η Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου.

Δεκατέσσερα (14) είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν τους συμβούλους. Αυτά αφορούν την παρουσίαση έργου παροχής υπηρεσίας συμβούλου για ενεργειακή αναβάθμιση –αυτοματοποίηση του συστήματος ηλεκτροφωτισμού κοινοχρήστων χώρων με εξοικονόμηση ενέργειας και λήψη απόφασης, τη γνωμοδότηση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ΟΤΑ Α’ βαθμού Ν. Ευρυτανίας επί της υπ’ αριθμ. 92/2021 απόφαση Δ.Σ., την τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος – Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2022, την έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δ’ τριμήνου του έτους 2021 και την παραχώρηση κατά χρήση του κτιρίου του ΟΑΕΔ που στεγάζεται το νέο δημαρχείο Καρπενησίου.

Επίσης αποφάσεις θα λάβουν για τη δωρεάν παραχώρηση δημοσίου ακινήτου στο Δήμο Καρπενησίου, την επιχορήγηση συλλόγου «ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΦΟΥΤΣΑΛ», τη συνδιοργάνωση του Δήμου Καρπενησίου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου για την Μουσικοθεατρική παράστασης αφιερωμένη στη ζωή του Μίκη Θεοδωράκη, τη συνδιοργάνωση 12ου Εντατικού Σεμιναρίου «Ιατρικής Βουνού» με το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Ιατρική Σχολή, τη συνδιοργάνωση Ομιλίας – Ενημέρωσης με θέμα το δρώμενο των Αποκρεών «Πανάρατος» με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου  και τη συνδιοργάνωση Διαδραστικών Παρεμβάσεων Πρόληψης και Ευαισθητοποίησης μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων – κηδεμόνων. Ακόμη θα συζητηθεί ο ορισμός μελών για τη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, ο ορισμός εκπροσώπου Δήμου Καρπενησίου στο δίκτυο Υγειών Πόλεων, καθώς και η εξέταση αιτήματος για υδροδότηση ακινήτου στην Κοινότητα Μουζίλου.