Την προκήρυξη πλειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου αποφάσισε η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου.

Η ανάθεση από τη Σχολική Επιτροπή της λειτουργίας και εκμετάλλευσης των κυλικείων των δημοσίων σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης γίνεται μόνο κατόπιν διαγωνισμού σε συνάρτηση με: α) την τιμή προσφοράς, β) την προϋπηρεσία σε μίσθωση σχολικού κυλικείου, γ)την πολυτεκνική ιδιότητα του ιδίου ή και προερχόμενου από πολυτεκνική οικογένεια, δ) την μονογονεϊκή ιδιότητα και ε)την πιστοποίηση του ΕΦΕΤ.

Τόπος και χρόνος του διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής στις 7 Νοεμβρίου 2022 ημέρα Δευτέρα και ωρα 11:00, (λήξη προσφορών) ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού για το συγκεκριμένο σχολείο. Η προθεσμία μεταξύ της δημοσίευσης της προκήρυξης και της ημέρας του αρχικού ή του επαναληπτικού διαγωνισμού δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 30 ημερών ή των 20 ημερών αντίστοιχα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν: α) Φυσικά πρόσωπα καθώς και δημοτικά νομικά πρόσωπα τα οποία έχουν τη δυνατότητα λειτουργίας σχολικών κυλικείων εκ του καταστατικού τους. β) Πολίτες των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γνώστες της Ελληνικής γλώσσας. (Το επίπεδο γλωσσομάθειάς τους για την καλή εκτέλεση των καθηκόντων τους διαπιστώνεται από την Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού). Δεν γίνονται δεκτοί στο διαγωνισμό: α) Όσοι απασχολούνται στο Δημόσιο ή σε Ν.Π.Δ.Δ. με οποιαδήποτε εργασιακή σχέση. β) Συνταξιούχοι. γ) Όσοι έχουν κώλυμα διορισμού στο Δημόσιο δ) Όσοι είναι ανάδοχοι εκμετάλλευσης άλλου κυλικείου Δημόσιου ή Ιδιωτικού Σχολείου.

Διάρκεια μίσθωσης

Η σύμβαση ισχύει για εννέα (9) χρόνια, αρχίζει από την υπογραφή της σύμβασης και λήγει την 30η Ιουνίου του ενάτου έτους, χωρίς καμιά περαιτέρω παράταση. O εκμεταλλευτής του κυλικείου έχει την υποχρέωση να αναλάβει υπηρεσία εντός 30 ημερών από την έναρξη του διδακτικού έτους ή σε κάθε άλλη περίπτωση εντός 30 ημερών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Σε διαφορετική περίπτωση λύεται η συνεργασία και η Σχολική Επιτροπή καταγγέλλει τη σύμβαση.

Η Περίληψη της προκήρυξης του διαγωνισμού αναρτάται στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Καρπενησίου.