Σε μεγάλη κινητικότητα βρίσκεται αυτή την περίοδο η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, η ιατρός Θωμαΐς Οικονόμου.

Στις 16 Μαρτίου 2022, η κα Οικονόμου συμμετείχε στη σύγκληση του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο, όπου δήλωσε «Στα πλαίσια του νομοσχεδίου για την Υγεία και των μεταρρυθμίσεων που προωθεί η Κυβέρνηση για την αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και του ΕΟΠΥΥ, παραβρεθήκαμε σε ενημερωτική εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος στο Μοσχάτο».

Τις επόμενες ημέρες παρευρέθηκε στην κοπή πίτας των Λεπιανιτών στην Αθήνα και στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της «ΠΑΝΕΥΡΥΤΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ». Η κα Οικονόμου δήλωσε:
«Η «ΠΑΝΕΥΡΥΤΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» με μακρόχρονη πορεία και πολυσχιδή δράση, αποτελεί ένα πατριδοτοπικό σωματείο που έχει προσφέρει πολλά στη ζωή και τον πολιτισμό της Ευρυτανίας, με το τεράστιο επιστημονικό και εκπολιτιστικό έργο της. Αποτελεί καθήκον όλων μας να συνεχίσουμε το έργο αυτό, κρατώντας την «ΠΑΝΕΥΡΥΤΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» ζωντανή και ‘ακμαία’. Αποτελεί έργο ζωής για τους παλιότερους, μεταξύ των οποίων είναι και ο πατέρας μου, αλλά και ιερή παρακαταθήκη για εμάς τους νεότερους!».