Σε σύμβουλο για την παροχή υπηρεσιών για την εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (ΣΑΠ) του Δήμου Καρπενησίου επιθυμεί ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ύστερα από απόφαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Καρπενησίου για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης της εν θέματι υπηρεσίας στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Σχέδια Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) του Πράσινου Ταμείου με τίτλο «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2022».

Για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος προβαίνει στην ανάθεση της υπηρεσίας στην εταιρεία «Diadikasia Business Consulting με δ. τ. «DBC»» ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, που χρηματοδοτείται από τις “Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2022”» του Πράσινου Ταμείου, έναντι του συνολικού ποσού 37.076,00 ευρώ, με το Φ.Π.Α. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται η πρόταση, αλλά και η ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης.

Η δαπάνη της υπηρεσίας θα καλυφθεί από επιχορηγούμενους πόρους και θα βαρύνει τον προϋπολογισμό εξόδων έτους 2022 όπου έχει εγγραφεί η σχετική πίστωση. Η αμοιβή του αναδόχου προκύπτει, σύμφωνα με την προσφορά του και οποιαδήποτε αλλαγή της οικονομικής προσφοράς από την πλευρά του προμηθευτή θα απορρίπτεται ως απαράδεκτη και αντίθετη στους όρους της ανάθεσης. Η παροχή της υπηρεσίας θα γίνεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Καρπενησίου. Η πληρωμή του αναδόχου επιμερίζεται σε δύο (2) φάσεις, αφού πραγματοποιηθεί η παράδοση των επιμέρους παραδοτέων και η παραλαβή του σχετικού τιμολογίου παροχής υπηρεσιών, καθώς και του πρακτικού της επιτροπής παραλαβής για την εκτέλεση των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τις υποχρεώσεις του αναδόχου. Η πληρωμή του συμβατικού τιμήματος θα γίνεται με την προσκόμιση των νόμιμων παραστατικών και δικαιολογητικών.