Σκληρή η απάντηση του Δημάρχου Αγράφων σε συκοφαντικά σχόλια σε βάρος του.

12703

Εύχεται τα καλύτερα στον κ. Κατσιφό… αλλά την επόμενη φορά θα κινηθεί νομικά.

Σκληρή η στάση του Δημάρχου Αγράφων, κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή, σε υβριστικό σχόλιο του δημοτικού συμβούλου Αγράφων κ. Βαγγέλη Κατσιφού, στο λογαριασμό του στο facebook, το οποίο φαίνεται ότι με επιθετικό τρόπο χαρακτήριζε ‘προδότη’ τον κ. Μπαμπαλή για κάποιες επιλογές του ως Δήμαρχος. Ο Δήμαρχος Αγράφων, απάντησε αμέσως με την παρακάτω δήλωσή του, ενώ το σχόλιο ‘εξαφανίστηκε’ από το λογαριασμό του κ. Κατσιφού. Η απάντηση του Δημάρχου χαρακτηριστικά αναφέρει:


«Με αφορμή τη συνάντηση στη Λαμία Φθιώτιδας, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, η οποία και έλαβε χώρα στις 13 Οκτωβρίου 2018 με φορείς και θεσμούς στην οποία  συμμετείχα προκειμένου για τη συζήτηση της πρωτοβουλίας δημιουργίας κινηματογραφικής ταινίας για τη  ζωή  και τη δράση του Αγραφιώτη Σαρακατσάνου πολέμαρχου Αντώνη  Μακρυγιάννη – ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ, ο παλιός αυτοδιοικητικός σύντροφος και καθημερινός υβριστής μου κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, κ. Ευάγγελος Κατσιφός, εμφανίστηκε στα κοινωνικά δίκτυα επικοινωνίας (facebook) με ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς σε βάρος εμού και  του θεσμικού μου ρόλου ως Δημάρχου Αγράφων, άνευ προσωπικού λόγου και αφορμής. Προς τον κ. Ευάγγελο  Κατσιφό, απαντώ με θλίψη με τον στίχο του Κώστα Βάρναλη :

πού ΄σαι νιότη πού δειχνες

πως θα γινόμουν άλλος.

(Κώστα Βάρναλη «Ποιητικά», Κέδρος 1956)

Εύχομαι  τα καλλίτερα στην προσωπική και οικογενειακή ζωή του κ. Κατσιφού με την ελπίδα να είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί του. Εύχομαι από καρδιάς να μην με αναγκάσει να επανέλθω, άλλως κι εγώ όντας σε δυσάρεστη θέση θα επιφυλαχθώ παντός νόμιμου δικαιώματος εμού προσωπικά και πρωτίστως της διοικητικής θέσης ευθύνης του Δημάρχου Αγράφων, η οποία μου ανατέθηκε και υπηρετείται με βάση τη συνταγματικά προβλεπόμενη λαϊκή εντολή Αρχαιρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».