Στην εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στη Λαμία ομιλήτρια η Θωμαΐς Οικονόμου

2368

Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση με τίτλο “Επειδή η ζωή είναι ωραία…” για τον καρκίνου του μαστού, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, στην αίθουσα Πολυχώρος “Πολιτεία” στη Λαμία, στην οποία κυριάρχησε η πρόληψη. Την ενδιαφέρουσα αυτή συνάντηση διοργάνωσε με επιτυχία το παράρτημα Λαμίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, στα πλαίσια των φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων του.
Για τις Παθήσεις του μαστού και την αποκατάσταση μίλησε η Ευρυτάνισσα Πλαστική Χειρουργός και υποψήφια Βουλευτής Ευρυτανίας κα Θωμαΐς Οικονόμου.
Η κα Αγγελική Επιστάτου μέλος ΕΑΕ Λαμίας (Ιατρική Φυσική -Ακτινοφυσική) στον πρόλογο της ημερίδας παρουσίασε το εθελοντικό έργο της Αντικαρκινικής και η πρόεδρος του παραρτήματος κα Αλεξάνδρα Βεντούρη- Νασοπούλου, Ειδικός Ιατρός Eπιμ. Β Γενικής Ιατρικής ΠΙ Μώλου- ΚΥ Στυλίδας, αναφέρθηκε στην ομιλία της για την πρόληψη και τη δύναμή της. Στη συνέχεια η Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος και γραμματέας της ΕΑΕ Λαμίας κα Μπουρντά Παναγιώτα, μίλησε για το τι συμβαίνει όταν μια γυναίκα διαγωνιστεί με καρκίνο του μαστού, ενώ η κα Θεοδώρα Κάπου, Παθολόγος Ογκολόγος, Επιμελήτρια Β του ΓΝ Λαμίας, αναφέρθηκε στη σύγχρονη αντιμετώπιση της νόσου η οποία έχει εξελιχθεί σε Μάστιγα. Στην ποιότητα ζωής των γυναικών με καρκίνο του μαστού αναφέρθηκε ο κ. Άρης Υφαντής, Νοσηλευτής Ψυχικής υγείας του ΓΝ Λαμίας.
Η κα Οικονόμου δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την εξαιρετική αυτή εκδήλωση !!! Ευχαριστώ για την τιμή να με προσκαλέσετε ως ομιλήτρια. Η προσπάθεια για την ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο του μαστού συνεχίζεται…»