Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισµού “Philoxenia” η Περιφέρεια Στερεάς

2097

 

Δυναµική παρουσία του Δήµου Καρπενησίου

Στην 34η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia για ακόμα μια χρονιά έδωσε δυναμικά το παρόν  ο Δήμος Καρπενησίου. Το επιτελείο του Δήμου άδραξε την ευκαιρία να ταξιδέψει τον Δήμο Καρπενησίου σε όλο τον κόσμο.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στο Βελλίδειο Μέγαρο παρουσία της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά.

Τρεις γεμάτες τουρισμό ημέρες με πλήθος κόσμου, Ελλήνων και ξένων, να επισκέπτεται το περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, να προμηθεύεται το προωθητικό υλικό του Δήμου Καρπενησίου και να γεύεται τοπικά εδέσματα. Με την ευκαιρία αυτή ο κόσμος ενημερώθηκε για τα αξιοθέατα, τις δράσεις και τα σημεία ενδιαφέροντος του τόπου μας!

Στην έκθεση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας κ. Φάνης Σπανός, η Αντιδήμαρχος κα Γεωργία Γκαρίλα, η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κα Σοφία Ζαλοκώστα και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Παρασκευή Τσιτούρη και Ηλίας Κοντογεώργος.

Το επιτελείο του Δήμου Καρπενησίου μετά το πέρας της έκθεσης ανέφερε  χαρακτηριστικά: «Μένοντας πιστοί στην προσπάθειά μας για προβολή του τόπου μας σε όλο και περισσότερες και μεγαλύτερες αγορές, ακολουθούμε κάθε προσπάθεια που γίνεται για την προώθησή του.  Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για τη φιλοξενία στο περίπτερό της. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Philoxenia

ΛΕΖΑΝΤΑ

1

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έ. Κουντουρά κατά την επίσκεψή της στο περίπτερο της Στερεάς