Μεγάλη συναυλία διοργανώθηκε στο Καλλιμάρμαρο στάδιο στην Αθήνα την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 με τίτλο «Μένουμε όρθιοι», με τη συμμετοχή σπουδαίων Ελλήνων καλλιτεχνών. Επτά χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τη συναυλία μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Καρπενησίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας Νίκος Σουλιώτης.

Σκοπός της συναυλίας ήταν τα έσοδά της να διατεθούν με τη μορφή υποτροφιών στα παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών της Εύβοιας για τη στήριξη της φοίτησης τους και την ανακούφιση των οικογενειών τους, όπως επισήμαναν οι διοργανωτές. Στη συναυλία συμμετείχαν οι: Κώστας Χατζής, Πυξ Λαξ, Γιάννης Ζουγανέλης, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μάριος Φραγκούλης, Νατάσα Μποφίλιου, Γιάννης Χαρούλης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Κούτρας, Γιάννης Κότσιρας, Χρήστος Θηβαίος, Μίλτος Πασχαλίδης, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Γιώργος Νταλάρας.

Η διοργάνωση στην οποία μετείχαν οι δήμοι Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης -Αγίας Άννας τελέστηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO ενώ η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή προσέφερε το Παναθηναϊκό Στάδιο.