Στις 26 Μαΐου ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης

5027

Αριστείδης Τασιός

Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας

Οικονομολόγος / MSc / PhD

Στις 26 Μαΐου ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

Είμαι 42 χρονών, παντρεμένος και έχω δυο κόρες. Σπούδασα Οικονομικές Επιστήμες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Surrey στην Αγγλία, με ειδίκευση στο Τουριστικό Μάνατζμεντ και διδάκτωρ από το University of Salford με διδακτορική μελέτη στη δημόσια διοίκηση.

Από τον τόπο μας έλλειψα μόνο για σπουδές και συνειδήτα επέλεξα να επιστρέψω για να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά, να κάνω τη δική μου οικογένεια και να μεγαλώσω τα παιδιά μου.  Πιστεύω στις δυνατότητες τις Ευρυτανίας και παλεύω καθημερινά για να απελευθερωθούν.   

ΩΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Το 2014 ο Κώστας Μπακογιάννης μου εμπιστεύτηκε τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας. Πέντε χρόνια μετά καταφέραμε να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά της Περιφέρειας, σταθήκαμε δίπλα στην καθημερινότητα και τα προβλήματα κάθε Ευρυτάνα, αναβαθμίσαμε τις υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας, ενώ ταυτόχρονα εκτελέσαμε και συνεχίζουμε να εκτελούμε ένα τεχνικό πρόγραμμα πρωτοφανούς μεγέθους για τα Ευρυτανικά δεδομένα  που ξεπερνά τα 119 εκ € και έχει να κάνει με όλους του τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, άλλα και με τους τομείς της υγείας, της παιδείας και της κοινωνικής συνοχής.  

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

Με τον ίδιο ενθουσιασμό που ξεκίνησα το 2014, αλλά και με πολύ περισσότερη εμπειρία συνεχίζω. Είμαστε μια ομάδα που δε φοβάται να δουλέψει σκληρά, να χτίσει γέφυρες και να γκρεμίσει τείχη. Που δεν φοβάται να συνεργαστεί, αλλά και να συγκρουστεί. Πέρα και πάνω από κόμματα και αγκυλώσεις του παρελθόντος, βρεθήκαμε όλοι μαζί απέναντι στα πολλά και μεγάλα προβλήματα της Στερεάς, στα πολλά και μεγάλα προβλήματα της Ευρυτανίας. Και, μέσα σε δύσκολα χρόνια βγήκαμε νικητές. Αυτός είναι και ο λόγος που συνεχίζω, με την δική σας συμπαράσταση και στήριξη. Έχουμε ξεκινήσει άλλωστε πολλά, που σε καμία περίπτωση δε θα τα αφήσουμε στη μέση, δε θα τα αφήσουμε να πάνε χαμένα. Γι’ αυτό ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης, με σταυρό προτίμησης στο ψηφοδέλτιο με επικεφαλή τον Φάνη Σπανό.