Στους Ευρυτάνες της Αμερική ο Δήμαρχος Αγράφων

3406

Ο Δήμαρχος Αγράφων, Θεόδωρος Μπαμπαλής, συμμετείχε στο 74ο συνέδριο της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής «Το Βελούχι», στο ετήσιο γενικό συνέδριο, το επί της ουσίας ετήσιο αντάμωμα των Ευρυτάνων της Αμερικής, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 15-17 Ιουνίου στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια του τριήμερου συνεδρίου, έλαβε χώρα η γενική συνέλευση της Ένωσης, το συνέδριο των Θυγατέρων, αλλά και ο προγραμματισμός των δράσεων της νέας χρονιάς.

Το Σάββατο το πρωί, στη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης, ο Δήμαρχος Αγράφων χαιρέτησε την εκδήλωση, ευχαρίστησε θερμά τους ομογενείς για την πρόσκληση, αλλά και για την φιλοξενία που του επιφύλαξαν, ενώ αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του Δήμου Αγράφων και στα βήματα προόδου και ανάπτυξης που έχει προχωρήσει ο Δήμος τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Τέλος, ο κ. Μπαμπαλής ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχε η Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής με το Δήμο Αγράφων και ευελπιστεί αυτή η καλή συνεργασία να συνεχίσει.

Την Ευρυτανία εκπροσώπησαν επίσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος, ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας κ. Άρης Τασιός.