Στο σεμινάριο της ΚΕΔΕ ο νέος Δήμαρχος Καρπενησίου

1732

Στο πλαίσιο των επαφών και γνωριμιών ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Καρπενησίου, Χρήστος Κακαβάς, βρέθηκε την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου σε σεμινάριο που διοργανώθηκε από την ΚΕΔΕ στην Αθήνα για τους νέους δημάρχους.

Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με παλιά και νέα μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως τον πρόεδρο Ηρακλείου Μπάμπαλο Νικόλαο, τον Δήμαρχο Αθηναίων Δούκα Χάρη, τον Δημάρχο Περιστερίου Παχατουρίδη Ανδρέα και τον πρώην Δήμαρχο Τρικκαίων και Υπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης Παπαστεργίου Δημήτριο.

Ο κ. Κακαβάς δήλωσε στον Ευρυτανικό Παλμό: “Βρεθήκαμε στην Αθήνα για ένα σεμινάριο. Ξεκινήσαμε να έχουμε επαφές και με τον Υπουργό όσον αφορά την επόμενη μέρα, τα χρηματοδοτικά προγράμματα που επίκεινται να βγουν, την υποβολή φακέλων και διάφορα άλλα προγράμματα που ήδη τρέχουν αλλά και με τους παλιούς αυτοδιοικητικούς, με τους οποίους ανταλλάξαμε διάφορες απόψεις. Όλοι τους είναι πολύ επιτυχημένοι κατά γενική ομολογία. Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και τους έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το ότι είμαι νέος. Σημείωσαν, μάλιστα, πως θα σταθούν στη νέα γενιά. ”