Δύο νέες υποψηφιότητες προστέθηκαν στο συνδυασμό του Αλέξη Καρδαμπίκη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ”, δημιουργώντας μια ομάδα ανθρώπων από διαφορετικούς χώρους, αλλά με κοινό χαρακτηριστικό την εντιμότητα και την αγάπη για τον τόπο τους.

Η πρώτη υποψήφια είναι η κα Γιαννούλα Παγώνη – Ίβρου, η οποία κατεβαίνει ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος. Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Καρδαμπίκη αναφέρει τα εξής για την ίδια: «Η Γιαννούλα ‘Ιβρου- Παγώνη έχει καταγωγή από την Τσούκα Παλαιοκατούνας και είναι μητέρα ενός παιδιού. Είναι απόφοιτη Λυκείου και εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας σε Εταιρεία στον κλάδο της καθαριότητας και της φύλαξης. Έχει μεγαλώσει σε μια οικογένεια που οι έννοιες Συμμετέχω-Συμπάσχω-Συνεισφέρω, ήταν πάντα στάση ζωής. Για αυτό το λόγο αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και να βοηθήσει στην ανάδειξη των χαρακτηριστικών του τόπου της και στην επίλυση των προβλημάτων του. Γιαννούλα καλώς ήρθες στον συνδυασμό “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ”. Μέλημά μας να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας μέσα από τη δουλειά και το έργο μας. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!»

Ο δεύτερος υποψήφιος που ανακοίνωσε ο Αλέξης Καρδαμπίκης είναι ο Δημήτρης Κωστούλας από το χωριό Άγραφα. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Στο συνδυασμό: “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ”, είμαστε άνθρωποι που αντιλαμβανόμαστε την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως ένα πεδίο όπου η κοινωνική δικαιοσύνη, η ισότητα, η αλληλεγγύη μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και σε αυτό τον τόπο, που στερήθηκε πολλά και ήρθε η ώρα να αναστρέψουμε στο μέτρο του δυνατού, την ερήμωση των χωριών μας με ορθολογικό σχεδιασμό, σοβαρές μελέτες και δυναμική διεκδίκηση πόρων, αλλά και να αναδείξουμε τις ομορφιές του!! Σήμερα με μεγάλη χαρά ανακοινώνω τη συμπόρευση του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ στον συνδυασμό μας: “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ”. Ο Δημήτρης Κωστούλας γεννήθηκε στα Άγραφα και αν και έζησε αρκετά χρόνια μακριά από το χωριό του λόγω συνθηκών, από το 2008 επέστρεψε και είναι πλέον μόνιμος κάτοικος στο χωριό Άγραφα.

Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών.

Από το 2010 έως 2014 διετέλεσε Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγράφων.

Ο Δημήτρης είναι εργολάβος οικοδομών στην Αθήνα, στο Αγρίνιο και στα Άγραφα. Η συμμετοχή ανθρώπων στον συνδυασμό μας, όπως του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ, που έχει ήδη ασχοληθεί με τα κοινά και έτσι έχει πλήρη επίγνωση των δυσκολιών και των προβλημάτων μας, μάς δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για την ευημερία και ασφάλεια των δημοτών μας.

Δημήτρη ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! Ο τόπος σε έχει ανάγκη!!!».