Για δεύτερη φορά σε λιγότερο από έναν χρόνο, άγνωστοι κατέστρεψαν λάστιχο υδροδότησης στο Ραπτόπουλο του Δήμου Αγράφων. Πρόκειται για τεράστια ζημιά σε λάστιχο που μετέφερε πόσιμο νερό από την πηγή στο υδραγωγείο Ραπτοπούλου, το οποίο βρέθηκε πριν από λίγες μέρες κομμένο σε πολλά κομμάτια, με αποτέλεσμα να μειωθεί δραματικά ο όγκος νερού που φτάνει στη δεξαμενή και να μην επαρκεί να καλύψει τις ανάγκες του χωριού σε πόσιμο νερό.

Για δεύτερη φορά, μετά από κρούσμα δολιοφθοράς ίδιου τύπου πριν από ένα χρόνο, οι δράστες ξαναχτυπούν. Όπως φαίνεται σκοπός των δραστών δεν ήταν η κλοπή του λάστιχου αλλά απλά και μόνο η καταστροφή του για να μην έχει νερό το Ραπτόπουλο, όπως είπε στον Ευρυτανικό Παλμό ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ραπτοπούλου κ. Παπαδήμος Λάμπρος. Συνεργείο του Δήμου βρήκε το κομματιασμένο λάστιχο πεταμένο λίγα μέτρα πιο κάτω στο ρέμα, γεγονός που όπως φαίνεται αποδεικνύει τον ισχυρισμό του Προέδρου.

Από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Αγράφων απευθύνθηκε στην Αστυνομία, η οποία κάλεσε φορείς αλλά και υπόπτους για κατάθεση.

Αναλυτικό ρεπορτάζ με όλες τις εξελίξεις στην έντυπη έκδοση του Ευρυτανικού Παλμού της Τετάρτης 25 Ιουλίου.