Στο πλευρό του Αλέξη Καρδαμπίκη τάσσονται επτά (7) ακόμη άτομα, τα οποία θέτουν την υποψηφιότητά τους ως δημοτικοί σύμβουλοι στο Δήμο Αγράφων. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους: Νίκο Μπούρα, Έλλη Γατή, Ιουλία (Λιάνα) Κ. Γκαρίλα, Βαγγέλη Καράνη, Κώστα Γατζούδη, Σωτήρη Ντάλλα και Αθανασία Μάκκα. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξης Καρδαμπίκης ανέφερε για αυτούς τα εξής:

Για τον Νίκο Μπούρα: «Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα στον συνδυασμό: “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ” του Νίκου Μπούρα. Ο Νίκος είναι σήμερα Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μάραθου. Είναι πατέρας μιας κόρης, διατηρεί παραδοσιακό καφενείο στον ιστορικό Μάραθο και μένει μόνιμα στο χωριό του την τελευταία δεκαετία. Ο Νίκος, έχοντας την εμπειρία ως Πρόεδρος και προερχόμενος από πολιτική οικογένεια, επιθυμεί μέσα από την ομάδα μας: “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ” αλλά και με τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και των ετεροδημοτών, να βελτιώσει την υπάρχουσα κατάσταση στις υποδομές και να αγωνιστεί για καλύτερη καθημερινότητα των συγχωριανών του. ΝΊΚΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!»

Για την Έλλη Γατή: «Η Έλλη Γατή από το χωριό Άγραφα Ευρυτανίας, είναι άλλη μια δυναμική νέα γυναίκα που πλαισιώνει και δυναμώνει τον συνδυασμό μας. Η Έλλη Γατή είναι παντρεμένη, μητέρα δύο παιδιών και εργάζεται ως Μάνατζερ Υγείας στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας Αττικής. ‘Έζησε 8 έτη στην Ευρυτανία και γνωρίζει καλά τα προβλήματα της περιοχής αφού έχει διατελέσει και Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου Αγράφων το 2014-2019. Εργάστηκε επίσης ως Υπεύθυνη Γραφείου Προμηθειών και Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Οικονομικού Τμήματος στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου. Στο πλαίσιο της εργασίας της μάλιστα, διεκπεραίωσε την διαδικασία χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ για την ενίσχυση του Νοσοκομείου με Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Με σπουδές στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, δεν σταματά την επιμόρφωση. ‘Έχει εκπροσωπήσει τον Δήμο Αγράφων σε ετήσια ημερίδα του Δικτύου Υγιών πόλεων παρουσιάζοντας την μελέτη της για την περίπτωση του Δήμου Αγράφων σχετικά με την αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην περιοχή. Επιτυχημένη η πορεία της και ως Πρόεδρος Συλλόγου Αγραφιωτών Ευρυτανίας: “Τ’ Άγραφα”. Έλλη ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!»

Για την Ιουλία Γκαρίλα:  «Η Ιουλία (Λιάνα) Κ. Γκαρίλα, από το Κερασοχώρι του Δήμου Αγράφων, είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στις Επιστήμες της Αγωγής του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) και νυν Υποψήφια Διδάκτωρ (PhD) του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου της Θράκης (ΔΠΘ). Είναι εκπαιδευτικός στη Μέση Εκπαίδευση, με θέσεις διδασκαλίας σε κεντρικά Φροντιστήρια της Λαμίας. Η Λιάνα είναι μητέρα δύο τέκνων και έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με ιστορικά και εκπαιδευτικά ζητήματα που αφορούν την περιοχή της Ευρυτανίας, αφού διατηρεί ιδιαίτερους συνεκτικούς δεσμούς με τον τόπο της. Η Λιάνα έχοντας χαράξει μία σημαντική επαγγελματική και κοινωνική ζωή, θεώρησε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να προσφέρει και από το μετερίζι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να συμμετέχει στα κοινά του τόπου της προκειμένου να τον δει έτσι όπως ονειρεύεται. Λιάνα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!»

Για τον Βαγγέλη Καράνη: «Ο Ευάγγελος Καράνης από τη Χρύσω Αγράφων, είναι Δάσκαλος, απόφοιτος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με Μεταπτυχιακό στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.’ Έχει διετή Μετεκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ενώ είναι και Συγγραφέας Εκπαιδευτικών Συγγραμμάτων. Εργάζεται στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Θέρμου και συμμετέχει ενεργά σε Περιβαλλοντικές Δράσεις με εκπαιδευτικούς στα πλαίσια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΕRASMUS) στην ευρύτερη περιοχή της Ευρυτανίας και του Δήμου Αγράφων. Ως ενεργό μέλος της Τοπικής Κοινότητας Χρύσως, πρωτοστατεί στη διάνοιξη και συντήρηση παλαιών ορειβατικών μονοπατιών με σκοπό την προσέλκυση φυσιολατρικών ομάδων στην περιοχή. Οι τοπικές κοινωνίες γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ποιος αληθινά ενδιαφέρεται και ποιος σταθερά είναι παρών στον τόπο και δίνει μάχες με πράξεις και όχι με λόγια. Και ο Βαγγέλης είναι πάντα παρών στον τόπο του και τώρα επιθυμεί να αγωνιστεί μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση για να παράξει έργο που θα κάνει τις συνθήκες ζωής των συντοπιτών του πολύ καλύτερες. Βαγγέλη ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!»

Για τον Κώστα Γατζούδη: «Ο Κώστας Γατζούδης ζει και εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί στα Επινιανά. Ο Κώστας είναι νυν Πρόεδρος Επινιανών, εργάζεται σκληρά για τον τόπο του και δε θα ήταν υπερβολή να ισχυριστούμε ότι η ανάπτυξη των Επινιανών, σε μεγάλο βαθμό φέρει τη σφραγίδα του ενώ η συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε άψογη. Διακρίνεται για το ήθος και το όραμα που έχει για τον τόπο του καθώς επιθυμεί μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση όχι μόνο για το χωριό του αλλά για τον Δήμο Αγράφων και για αυτό το λόγο αποφάσισε να συμπορευτεί με τον συνδυασμό: “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ” αφού το όραμά μας είναι κοινό.Κώστα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!»

Για τον Σωτήρη Ντάλλα: «Ο Σωτήρης προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και είναι παλαιός Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Κρέντης τον οποίο έχει ως στόχο την επανεκκίνηση του εκ νέου. Επίσης ο Σωτήρης είναι ένας εργατικός άνθρωπος που μένει μόνιμα στον τόπο του και ασχολείται ενεργά με τη μελισσοκομία. ‘Ένας άξιος άνθρωπος που αγαπά τον τόπο του με όλη τη δύναμη της ψυχής του και αξίζει να του δοθεί η ευκαιρία να δοκιμαστεί και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Σωτήρη ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!»

Για την Αθανασία Μάκκα: «Η Αθανασία κατάγεται από τον Κρέντη Αγράφων, έχει αποφοιτήσει από το Τ.Ε.Ι Μεσολογγίου και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, με δικό της γραφείο στα Λογιστικά. Είναι ένας νέος άνθρωπος με στόχους και διάθεση προσφοράς. Η Αθανασία είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό: “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ” γιατί θεωρεί ότι δεν αρκεί να ζητάμε να αλλάξει ο,τιδήποτε στον Δήμο μας, πρέπει να το δηλώνουμε και εμπράκτως έστω με τη συμμετοχή μας στα κοινά. Αυθεντική και εργατική η Αθανασία, σίγουρα με τη συμμετοχή της στον συνδυασμό μας, προσδίδει έναν φρέσκο αέρα ανανέωσης. Την ευχαριστώ που συντάσσεται με την παράταξή μας. Αθανασία ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!».