Έως 14 Δεκεμβρίου οι προσφορές

Το έργο προϋπολογισμού 354.000 € αφορά την «Ανάπλαση και Αναβάθμιση των οδών Αγίου Νικολάου και Γεωργίου Κονδύλη» της πόλης του Καρπενησίου και αποτελεί συνέχεια του έργου με τίτλο « Ανάδειξη Αισθητικής Αναβάθμισης Εμπορικού Κέντρου Καρπενησίου» που ήδη έχει κατασκευαστεί. Η φιλοσοφία του νέου έργου είναι να αποτελέσει τη συνέχεια της αρχικής Ανάπλασης που έχει εκτελεστεί στον κεντρικό ιστό της πόλης του Καρπενησίου δίνοντας τη δυνατότητα άνετης κυκλοφορίας σε πεζούς και ΑΜΕΑ στις οδούς Γεωργίου Κονδύλη και Αγίου Νικολάου. Στόχος είναι η επέκταση των πεζοδρομίων και η διασύνδεση με την οδό Χαριλάου Τρικούπη και το ΚΤΕΛ, ώστε να μπορεί ο επισκέπτης και ο κάτοικος να περπατάει σε μεγαλύτερη έκταση της πόλης. 

Ανοικτή διαδικασία, μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) προκηρύσσει ο Δήμος Καρπενησίου για την ανάθεση του έργου «Ανάπλαση – Αναβάθμιση των οδών Αγ. Νικολάου & Γεωργίου Κονδύλη της πόλεως Καρπενησίου» προϋπολογισμού 354.000.00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ποσού για ΦΠΑ). Η συνολική αξία εργασιών μαζί με Γ.Ε. & Ο.Ε και απρόβλεπτα ανέρχεται στο ποσό των 284.603,70 ευρώ η αναθεώρηση ανέρχεται στο ποσό των 880,17ευρώ και ο Φ.Π.Α. στο ποσό των 68.516,13 ευρώ. Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν, ελεύθερη, πλήρη, άμεση  και  δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο “ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί” της πύλης www.promitheus.gov.gr, καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου www.karpenissi.gr. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22373-50080, FAX επικοινωνίας 22370-89076, αρμόδιος υπάλληλος για επικοινωνία Α. Λάππας.

Οι προσφορές

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι την 14η Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα14:00 μ.μ. Η αποσφράγιση των προσφορών θα διενεργηθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00 π.μ. από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καρπενησίου. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 5.700,00 € και ισχύος τουλάχιστον 10 μηνών και 30 ημερών, από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών και απευθύνεται προς τον Δήμο Καρπενησίου. Η συνολική προθεσμία του έργου, ορίζεται σε δώδεκα (12) ημερολογιακούς μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.