Την επισκευή του συστήματος θέρμανσης με βιομάζα του 2ου Γυμνασίου Καρπενησίου επιδιώκει να επιτύχει ο Δήμος Καρπενησίου, ώστε το κτίριο να έχει κατά τη διάρκεια του χειμώνα κατάλληλες θερμοκρασίες για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Πρώτα από όλα όμως σημαντικό ρόλο έχει η ασφαλής λειτουργία του, για να αποφευχθούν τυχόν κίνδυνοι κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης αποφάσισε την ανάθεση της εν λόγω προμήθειας στην εταιρεία με την επωνυμία ΘΕΡΜΟΣΩΛ ΑΤΜΟΛΕΒΗΤΕΣ Α.Ε έναντι συνολικού ποσού 5.208,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται η προμήθεια inverter, ηλεκτροκινητήρα κοχλία προώθησης της βιομάζας συμφώνα με τις τεχνικές προδιαγραφές, καλωδίωση, αλλά και η εργασία για την τοποθέτηση όλων των ανωτέρω.
Η συνολική αξία της προμήθειας θα εξοφληθεί στον ανάδοχο κατά 100% με την έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής εντός τριάντα (30) ημερών από την υποβολή του τιμολογίου ή άλλου ισοδύναμου για πληρωμή εγγράφου και εφόσον προσκομιστούν τα νόμιμα δικαιολογητικά.