Το ‘‘Βελούχι’’ ένωσε και φέτος. Η μεγάλη γιορτή των Καρπενησιωτών της Αθήνας

4713

Το ‘‘Βελούχι’’ ένωσε και φέτος. Η μεγάλη γιορτή των Καρπενησιωτών της Αθήνας

 Ο Σύλλογος Καρπενησιωτών Αθήνας το ‘‘Βελούχι’’ πραγματοποίησε και φέτος το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου ,την ετήσια χροεσπερίδα και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, στο ξενοδοχείο Κάραβελ και η προσέλευση των Καρπενησιωτών, των Ευρυτάνων και των φίλων της Ευρυτανίας ήταν εντυπωσιακή.


Μεγάλη συμμετοχή με σημαντικές παρουσίες: Ο δήμαρχος Νίκος Σουλιώτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κλεομένης Λάππας, ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Λάμπρος Τσιτσάνης, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Καραμπάς, ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Παπαδόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Παπαδόπουλος, η πρώην υπουργός Κέλλυ Μπουρδάρα, ο πρώην βουλευτής Θωμάς Κώτσιας, ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Γιώργος Λάγαρης, η πρώην πρόεδρος του ΕΟΦ Ολγα Οικονόμου, ο πρώην Νομάρχης Βοιωτίας Αλκης Παπασπύρου, ο επίτιμος πρόεδρος του ΣτΕ κ. Παναγιωτόπουλος, ο πρόεδρος του Γηροκομείου Νίκος Κοντοπάνος, εκρόσωποι από τους Συλλόγους Γρανιτσιωτών, Λημερίου (που κέρδισαν και το φλουρί!), Μαράθου, Μεγάλου Χωριού, Παπαρουσίου και του Συλλόγου «Μαζί για τον συνάνθρωπο». Και ασφαλώς πάνω από 200 επώνυμοι Καρπενησιώτες της Αθήνας.
Τα «έπαθλα» της πίτας: Ενα κόσμημα, προσφορά του Χρήστου Παπαρούπα (Golden Pap) και δυο καλάθια με ποτά, προσφορά της Ελένης Ζαγανιάρη.