Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Συλλήψεως Προδρόμου Κρέντης προσκαλεί όλους στην υποδοχή του χαριτόβρυτου Ιερού Λειψάνου του Οσίου Ανδρέα του Ερημίτη εκ της χορείας των Ευρυτάνων Αγίων, το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 7.00 μ.μ.

Το Ιερό Λείψανο θα υποδεχθεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος στην είσοδο του χωριού, πλησίον της ιστορικής Βρύσης του «Πλιού» και θα ακολουθήσει λιτανευτική πομπή κλήρου και λαού, μέχρι τον Ναό του Αγίου Νεκταρίου, συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αμφιλοχίας, υπό τον Μαέστρο Γεώργιο Τσόγκα.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

7:00μ.μ Πάνδημη υποδοχή των τιμίων λειψάνων υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ. Γεωργίου στην είσοδο του χωριού -Πλησίον της ιστορικής Βρύσης του «Πλιού»- Λιτανευτική Πομπή μέχρι τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αμφιλοχίας.

7:30μ.μ. Μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός και Ιερά Παράκλησις εις τον Όσιο Ανδρέα τον Ερημίτη, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ. Γεωργίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Κρέντης

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΩΙ: 7.30 – 10.30 π.μ . Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Κρέντης

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 7:00μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη Εορτή της Ανακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΩΙ: 7.30- 10.30 π.μ. Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη Εορτή της Ανακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου.

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 6:00 μ.μ. Ιερά Παράκλησις εις τον Ιερόν Ναόν Αγίου Νεκταρίου και μετά το πέρας αυτής η αναχώρησις του Ιερού Λειψάνου.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής των Ιερών λειψάνων ο Ιερός Ναός του Αγίου Νεκταρίου θα παραμένει ανοικτός από τις 7:00 π. μ εως τις 13:00 μ. μ.