Μια κοινή προσπάθεια ανθρώπων με ανιδιοτελή αγάπη για το χωριό τους έχει πάρει «σάρκα και οστά» το τελευταίο διάστημα. Με πολύ εθελοντισμό, μεράκι, ένα εγχείρημα, το οποίο άρχισε πριν από δυο μήνες αποδίδει καρπούς και το νέο γήπεδο μπάσκετ του Κρικέλλου που βρίσκεται στο ιστορικό προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου οδεύει προς ολοκλήρωση του. Ο χώρος θα αποτελεί τόπο άθλησης, διασκέδασης για τους ντόπιους και τους επισκέπτες της περιοχής, όντας «κόσμημα» για το Κρίκελλο και την Ευρυτανία.
O απολογισμός του Προέδρου του Κεραυνού Κρικέλλου Νίκου Κατσιάρη είχε ως εξής:
«Φιλες και φιλοι του χωριου μας, του αθλητισμου και της προσφορας γεια σας.
Αυτο που εριξε ως ιδεα ο ΜΠΑΜΠΗΣ πριν απο περιπου 3 μηνες (μονο) εχει παρει σαρκα και οστα και απομενουν λιγες ακομα εργασιες με κυριοτερη αυτη της πλαστικοποιησης που ελπιζουμε να κανει καλο καιρο τις επομενες μερες για να δουμε το γηπεδο μπασκετ και βολλευ στον προαυλιο χωρο του Δημοτικου μας σχολειου να γινεται πραγματικοτητα.
Ειμαι υποχρεωμενος να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ οσους προσεφεραν απο το ΥΣΤΕΡΗΜΑ τους το οποιοδηποτε ποσο αλλα και ΟΛΟΥΣ τους αλλους που λογω της πολυ ασχημης οικονομικης συγκυρίας στην χωρα μας θελανε να προσφερουν αλλα δεν μπορεσαν (κι ενιωσαν ασχημα γι αυτο).
Στο πρωτο μήνυμα μου αναφερθηκα στην τυχον ανθρωποφαγια που υπηρχε φοβος να γινει. Ειναι γεγονος οτι δεν την αποφυγαμε…Τελος παντων ας κρατησουμε τα θετικα και ας χαρουμε το επίτευγμα μας.
Πλεον ειναι η ωρα του (πρωτου) οικονομικου απολογισμου. Σας ενημερωνω οτι στον τραπεζικο λογαριασμο μεχρι χθες 8/07/20 ειχαν μπει 14.240€.Χερι με χερι πηραμε το ποσο των 600€.Σε αυτο θα πρεπει να προστεθουν και τα 700€ του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ενω αναμενουμε και αλλα περιπου 500€ απο εναν παλιο ανενεργο λογαριασμο του ΚΕΡΑΥΝΟΥ που δεν γνωριζαμε καν οτι υπηρχε. Αρα ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 16.540€
Τα ΕΞΟΔΑ μας ως τωρα ειναι 10.002€ ενω αυτα που χρωσταμε ή εχουμε προϋπολογισει ειναι περιπου 4.500 με 5.000€. Αρα με κατω απο 15.000€ μετρητα θα εχουμε το στολιδι μας ετοιμο.
Και λεω μετρητα γιατι χρειαστηκαν και αλλα, οπως οι χορηγοι μας που θα ξεπερασουν τις 5.000€, η βοηθεια του Δημου αλλα και η πολλη ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ εργασια που με προχειρους υπολογισμους αγγιζει και αυτη τις 5.000€ χωρις εργολαβικα κερδη κτλ κτλ..
Ακομα χρειαστηκαν και οι προσωπικες μας γνωριμιες για να πετυχουμε αυτες τις τιμες απο ολους.
Σε δευτερο χρονο (μεσα στο καλοκαιρι) θα ανακοινωθουν αναλυτικα και τα ονοματα ολων αυτων που εβαλαν τον οβολον τους. Με αγωνιστικους χαιρετισμους ….
Υ.Γ Ας ελπισουμε οτι αυτη θα ειναι η αρχη για καποιο αλλο εργο στο μελλον στο χωριο μας ή και σε αλλα χωρια γιατι για αλλη μια φορα οι ΚΡΙΚΕΛΛΙΩΤΕΣ ειναι πρωτοποροι και ανοιγουν καινουργιους δρομους για τα φτωχα χωρια της ελληνικης υπαιθρο.»