Το Κρίκελλο υποδέχτηκε το Bike Odyssey

5931

Για άλλη μια χρονιά το Κρίκελλο υποδέχτηκε το Bike Odyssey 2018. Ένα από τα πιο ιδιαίτερα στάδια του Bike Odyssey πραγματοποιήθηκε χτες Πέμπτη(21/6), στη διαδρομή που εκκίνησε και τερμάτισε στο γραφικό χωριό του Κρικέλλου. Παράλληλα, σήμερα(22/6) δόθηκε και η εκκίνηση του τριήμερου αγώνα. Ο Δήμος Καρπενησίου και η τοπική ενότητα του Κρικέλλου υποδέχτηκαν για ακόμη μια φορά με θέρμη τους ποδηλάτες.

Στις απονομές της Τετάρτης 20 Ιουνίου παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Παντελής Χαλκιάς και κ. Ευδοξία Κονιαβίτη, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Βούλα Τσιτούρη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Βασίλης Φακίτσας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κρικέλλου κ. Βασίλης Παπαδημητρίου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρικελλιωτών Ευρυτάνων “ Ο Άγιος Νικόλαος” κ. Κώστας Συγγούνης.

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα:

Στάδιο 4: Καλύβια – Κρίκελλο (115χλμ)

Νικητές για το 4ο στάδιο οι BikeBoard!!

Διατηρούν τη μπλε φανέλα οι Pedal Force One!

Ένας ακόμη πολύ ενδιαφέρων
αγώνας πραγματοποιήθηκε για την τέταρτη ημέρα του Bike Odyssey 2018. Μία υπέροχη ημέρα περίμενε τους αθλητές, η οποία σε συνδυασμό με τα απαράμιλλης ομορφιάς τοπία της Πίνδου δημιούργησε μία υπέροχη διαδρομή. Το στάδιο περιλάμβανε πολλές μάχες, διαρκείς ανακατατάξεις, απρόοπτα, αλλά και ένα ξεκάθαρο νικητή.

Οι Maciejowski και Mossoczy (BikeBoard), αν και δεύτεροι στις αρχές του αγώνα, πήραν το προβάδισμα λίγο πριν από το 1o check point, το οποίο και διατήρησαν μέχρι τέλους. Πολλές ανακατατάξεις έλαβαν χώρα πίσω από την πρώτη θέση, τόσο για τη διεκδίκηση της
δεύτερης θέσης, όσο και για τις υπόλοιπες θέσεις της πρώτης εξάδας.

Στάδιο 5: Κρίκελλο (31,82χλμ)

BikeBoard, οι νικητές του 5ου σταδίου!!

Διατηρούν το προβάδισμα στη συνολική κατάταξη οι Pedal Force One!

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα στάδια του Bike Odyssey πραγματοποιήθηκε σήμερα, στη διαδρομή που εκκίνησε και τερμάτισε στο γραφικό χωρίο του Κρικέλλου. Το σημερινό στάδιο αποτελούσε τη μικρότερη απόσταση που είχαν να διανύσουν οι αθλητές, και πιο συγκεκριμένα σχεδόν το ένα τρίτο του μέσου όρου των διαδρομών των υπόλοιπων σταδίων της διοργάνωσης. Η φύση του σταδίου επομένως βοηθούσε τις ομάδες που ήταν πιο δυνατές στις μικρές αποστάσεις, κάτι που φάνηκε και στην εξέλιξη του αγώνα.

Δύο ήταν οι ομάδες που διεκδικούσαν την πρώτη θέση κατά τη διάρκεια του αγώνα, και δεν ήταν άλλες από τους Mossoczy και Maciejowski (BikeBoard) και Παπανικολάου και Καλογερόπουλος (Pedal Force One). Η νίκη τελικά κατέληξε στην ομάδα BikeBoard, η οποία αναδείχθηκε νικήτρια για τρίτο συνεχόμενο στάδιο, έχοντας το πάνω χέρι στο άτυπο ντέρμπι για τις νίκες με τους Pedal Force One, όντας ωστόσο ακόμα πίσω σε αυτό που έχει εν τέλει σημασία, τη συνολική κατάταξη, στην οποία η Ελληνική ομάδα εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα.

Πολύ κοντά σε αυτές τις ομάδες βρισκόταν η ομάδα Best Men των Τσουλουχά και Σωτηρίου (Best Men), η οποία και κατέλαβε τελικά την τρίτη θέση.

Στάδιο 6: Κρίκελλο – Αθανάσιος Διάκος (90,05χλμ)

Μεγάλη νίκη για τους Bike Board!!!

Δυναμικό ξεκίνημα για τους Sinetairoi!!

Ένας ακόμα σπουδαίος αγώνας πραγματοποιήθηκε σήμερα για το 6ο στάδιο του Bike Odyssey 2018. Μετά τα αποτελέσματα της σημερινής ημέρας αλλάζουν τα δεδομένα για τον 8-ήμερο αγώνα, καθώς οι Maciejowski και Mossoczy (BikeBoard) επέτυχαν το σκοπό τους, δηλαδή τη μείωση της διαφοράς από τους πρωτοπόρους της συνολικής κατάταξης Καλογερόπουλο και Παπανικολαόυ (Pedal Force One). Η διαφορά έπεσε πλέον στα τέσσερα λεπτά και πλέον όλα θα κριθούν στους δύο εναπομείναντες αγώνες.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και το πρώτο στάδιο του νότιου τριήμερου αγώνα, ο οποίος με τη σειρά του επεφύλασσε εκπλήξεις. Από τη μία, είχαμε μία ξεκάθαρη νικήτρια ομάδα, αυτή των Παπασάββα και Ματσούκα (Sinetairoi), η οποία πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα γιγαντώνοντας όσο περνούσε η ώρα όλο και περισσότερο το προβάδισμα της. Από την άλλη, πραγματοποιήθηκε μία ενδιαφέρουσα μάχη για την δεύτερη και τρίτη θέση, το τοπίο της οποίας ξεκαθαρίστηκε στα τελευταία χιλιόμετρα του αγώνα.