Το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης με την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γεωργία Γκαρίλα, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της ευρείας συζήτησης με θέμα την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου που πραγματοποιήθηκε στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Συναντήθηκαν με τους ιατρούς και τον Διοικητή του νοσοκομείου κ. Καρατσίκη Δημήτρη, προκειμένου να οριστικοποιήσουν το ψήφισμα, όπως συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, αναφορικά με τα προβλήματα και τις προτάσεις για την εύρυθμη λειτουργία του και την ποιοτική αναβάθμισή του απέναντι στις δυσκολίες και τις προκλήσεις της εποχής μας, όπως αναφέρει ο Δήμαρχος.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο με πρωτοβουλία του τέθηκαν σε συζήτηση τα σοβαρά προβλήματα του Γ.Ν.Κ. αφού εξέφρασε την αγωνία του για τη συνεχή συρρίκνωση των τμημάτων λόγω έλλειψης γιατρών, ζήτησε τη συνεργασία και την συμπόρευση όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την προβολή του προβλήματος και την αναζήτηση άμεσων λύσεων  από την πλευρά της πολιτείας.

Σε δήλωσή του, μετά το τέλος της  επίσκεψής του τόνισε: «Οι κάτοικοι του νομού μας, οι γιατροί και το προσωπικό του νοσοκομείου μας, στο κορυφαίο για όλους μας θέμα της υγείας,  δικαιούνται πολλά περισσότερα, από αυτά που σήμερα έχουν! Στην κατεύθυνση αυτή, παρότι εκτός αρμοδιότητάς μου, θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το Καρπενήσι να έχει το νοσοκομείο που του αξίζει!»