Ο Πρόεδρος Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων στα Άγραφα

Μια ιδιαίτερη συνάντηση είχε χθες, Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Αγράφων. Ο κ. Καρδαμπίκης, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Κοιλάδας Αχελώου Αγράφων και Μετεώρων κ. Σεραφείμ Φελέκη στο Φαράγγι του Μπουζουνίκ του Δήμου Αγράφων.

Ο κ. Φελέκης είδε από κοντά την προσπάθεια ανάδειξης του Φαραγγιού, τις πίστες αναρρίχησης και ενημερώθηκε για τα κλειστά μονοπάτια που με πολύ κόπο και σεβασμό στο περιβάλλον προσπαθούν για να τα κάνουν προσβάσιμα οι εθελοντές του Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων. Ειδική αναφορά έγινε και για το μοναδικό στην Ελλάδα Φαράγγι του Ασπρορέματος στα Επινιανά και την προσπάθεια ανάδειξής του, από την τοπική κοινότητα, τον Πολιτιστικό Σύλλογο και το Δήμο Αγράφων.

Ο κ. Φελέκης δεσμεύθηκε ότι σύντομα θα ανακοινωθούν όλες οι πρωτοβουλίες για ξεκινήσει από τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου η μελέτη των Ορειβατικών Μονοπατιών του Δήμου Αγράφων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν μεταξύ των άλλων, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αγράφων κ. Γιώργος Αθανασίου και μέλη  του Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων.