Τραγωδία στην Ποταμούλα – Νεκρός ο 46χρονος Δ. Τσούνης

20146

Τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό γεγονός που θα συνέβαινε κατά την διάρκεια αγροτικών εργασιών την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 στο χωριό Ποταμούλα Αγρινίου. Θρηνεί το χωριό τον άδικο χαμό ενός νεαρού χωριανού που έπεσε νεκρός, το απόγευμα ενώ έκοβε ξύλα σε δασική περιοχή κοντά στο χωριό. Συγκεκριμένα, Ο 46χρονος Δήμητρης Γ. Τσούνης είχε μεταβεί στη δύσβατη περιοχή Αυλακιές Ποταμούλας  μαζί με τη μητέρα του για να κόψει ξύλα. Κάποια στιγμή όμως αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έπεσε στο έδαφος.

Στις πέντε περίπου το απόγευμα ενημερώθηκε η Αστυνομία και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρουν στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Λόγω όμως της δύσβατης περιοχής το ΕΚΑΒ  ήταν αδύνατον να προσεγγίσει το σημείο κι έτσι αμέσως  κλήθηκε η Πυροσβεστική. Οι πυροσβέστες μετέβησαν στο σημείο και περίπου στις επτά το απόγευμα, ολοκλήρωσαν την επιχείρηση μεταφοράς του άτυχου άνδρα, που στη συνέχεια τον οδήγησαν στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και  διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι συγγενείς του αδικοχαμένου άντρα ζήτησαν νεκροψία – νεκροτομή για να διαλευκανθούν τα αίτια του θανάτου, που βύθισαν  στο πένθος ένα ολόκληρο χωριό.