Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ευρυτανικού Παλμού, η επίσημη ανακοίνωση της πολυσυζητημένης υποψηφιότητας του σημερινού Περιφερειάρχη Στερεάς, στο μεγαλύτερο Δήμο της Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί στις 5 Νοεμβρίου 2018, σε εκδήλωση και όχι σε συνέντευξη τύπου, όπως συνηθίζεται από τους υποψηφίους.

32460

Πρώτος ο Ευρυτανικός Παλμός στην έντυπη έκδοση της προηγούμενης τετάρτης,δημοσίευσε την ημερομηνία της ανακοίνωσης της υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη,για το Δήμο Αθηναίων

Σε 20 μέρες η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στο Δήμο Αθηναίων
Επίσημα στον αγώνα της διαδοχής ο Φάνης Σπανός

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς, Κώστας Μπακογιάννης, ανακοίνωσε την απόφασή του να μην διεκδικήσει εκ νέου την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Kεντρικής Ελλάδας πριν από λίγες ημέρες.
Ταυτόχρονα, ο κ. Μπακογιάννης, στήριξε την υποψηφιότητα Σπανού, τονίζοντας ότι έχει όλες τις δυνατότητες να τα καταφέρει να συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει ο ίδιος στην Στερεά. Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί, η στήριξη της ΝΔ στον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανό, για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Στερεάς, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Το επόμενο βήμα που περιμένουμε από τον κ. Μπακογιάννη είναι η επιβεβαίωση της υποψηφιότητάς του για το Δήμο Αθήνας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ευρυτανικού Παλμού, η επίσημη ανακοίνωση της πολυσυζητημένης υποψηφιότητας του σημερινού Περιφερειάρχη Στερεάς, στο μεγαλύτερο Δήμο της Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί στις 5 Νοεμβρίου 2018, σε εκδήλωση και όχι σε συνέντευξη τύπου, όπως συνηθίζεται από τους υποψηφίους.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μπακογιάννης θα βρεθεί στην Ευρυτανία και συγκεκριμένα στο Καρπενήσι, το επόμενο Σαββατοκύριακο για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.