Φιλικός αγώνας μπάσκετ, εις μνήμην του αρχιφύλακα Κωνσταντίνου Αρβανίτη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου στο Χαλκιοπούλειο μεταξύ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας και της αντίστοιχης της Ευρυτανίας.
Το παρών στην εκδήλωση μνήμης έδωσαν ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών(Έκανε το τζάμπολ του παιχνιδιού), ο αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Κυρμανιδης, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Καραΐσκος, ο Αντιδήμαρχος στον τομέα Αθλητισμού κ. Φώσκολος, η αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Ποντίκα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Κυροδήμος και o αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Κυρμανίδης.
Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στην οικογένεια του αείμνηστου αρχιφύλακα, ενώ ο Δήμαρχος κ. Καραΐσκος και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Φώσκολος έδωσαν από μία φανέλα στις κόρες του Κωνσταντίνου Αρβανίτη. Οι πρόεδροι των Ενώσεων των Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας Νίκος Τριανταφύλλης και Ευρυτανίας Κοσμάς Τσιαμάκης ευχαρίστησαν όλους όσους έδωσαν το παρόν και ανακοίνωσαν ότι ο αγώνας θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο.Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος Κοτσιμπός.


φωτογραφίες: Lamianow.gr