Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 συνεδρίασε το Συμβούλιο της Κοινότητας Καρπενησίου του Δήμου Καρπενησίου, με σκοπό να λάβει αποφάσεις, αλλά και να καταθέσει προτάσεις σχετικά με ζητήματα των πολιτών της Κοινότητας.

Αναλυτικότερα, το Συμβούλιο συμφώνησε ως προς την καταλληλότητα της συγκεκριμένης έκτασης δασικού χαρακτήρα, στη θέση «Πλατανιάς» της Κοινότητας Καρπενησίου, για την εγκατάσταση – επέκταση ποιμνιοστασίου από την κ. Ελένη συζ. Κ. Τσιούμα, καθώς και με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την μετονομασία οδών και αρίθμηση ιδιοκτησιών στην Τοπική Κοινότητα Καρπενησίου.

Επίσης το συμβούλιο πρότεινε την έκδοση άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων έτους 2022, για όλες τις ημέρες και μέχρι την ώρα 03:00 στον κλειστό χώρο και μέχρι την 02.00 ώρα για τον ανοικτό – υπαίθριο χώρο κατά τη χειμερινή και θερινή περίοδο, με την προϋπόθεση ότι δε διαταράσσεται η ησυχία των περιοίκων, του κάτωθι καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος: 1) Επιχείρηση μαζικής εστίασης, με νόμιμο εκπρόσωπο τον Γεώργιο Φουρλιά, που βρίσκεται στην πλατεία Κατσαντώνη στο Καρπενήσι. Η μέγιστη ηχοστάθμη μέσα στο κατάστημα δε θα πρέπει να υπερβαίνει τα 80 db (Α) και εκτός του  καταστήματος δε θα πρέπει να υπερβαίνει τα 30 db (Α), κατά τις ώρες λειτουργίας του στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος ή των μουσικών οργάνων, με κλειστές και ανοικτές πόρτες – παράθυρα αντίστοιχα. Ακόμη πρότεινε τη διακοπή της κυκλοφορίας της οδού Ζηνοπούλου από την είσοδο της πόλης στο ύψος του κόμβου, μέχρι την κεντρική πλατεία, την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου από 18:30 έως 24:00, προκειμένου να πραγματοποιηθεί υπαίθρια εκδήλωση (Street Party), αλλά και την έκδοση άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων έτους 2022, για όλες τις ημέρες και μέχρι την ώρα 03:00 στον κλειστό χώρο κατά τη χειμερινή και θερινή περίοδο, με την προϋπόθεση ότι δε διαταράσσεται η ησυχία των περιοίκων, των κάτωθι καταστημάτων: Επιχείρηση μαζικής εστίασης, του κ. Αρωνιάδα Άγγελου του Ιωάννη, με την επωνυμία ΦΩΛΙΑ και της επιχείρησης STATUSCLUB της εταιρείας ΑΦΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ. Η μέγιστη ηχοστάθμη μέσα στα καταστήματα δε θα πρέπει να υπερβαίνει τα 80 db (Α), κατά τις ώρες λειτουργίας του στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος ή των μουσικών οργάνων, με κλειστές και ανοικτές πόρτες – παράθυρα αντίστοιχα.