Από τις 7 Μαρτίου ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε ότι λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κορωνοϊό.

Που ΔΕΝ μπορούμε να πάμε

Στο γλέντι των Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων Αιτωλοακαρνανίας

Σε ανακοίνωσή τους ο Σύλλογος Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων Αιτωλοακαρνανίας λαμβάνοντας υπόψιν τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας αποφάσισε να αναστείλει την ετήσια εκδήλωση “Γλέντι στα Χειμαδιά” που επρόκειτο να πραγματοποιήσει το Σάββατο 14 Μαρτίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: ‘‘Ο Σύλλογος Αγραφιωτων Σαρακατσαναίων Αιτωλοακαρνανίας σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψιν και σεβόμενοι ,τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, τις ανακοινώσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου για τις πρόσφατες εξελίξεις στην χώρα μας σχετικά με την εξάπλωση του ιού Covid … αποφάσισε να αναστείλει την ετήσια εκδήλωση του “ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΑ ΧΕΙΜΑΔΙΑ” που επρόκειτο να πραγματοποιήσει το ερχόμενο Σάββατο 14 Μαρτίου. Να ευχηθούμε να έχει ομαλή εξέλιξη η δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας και ελπίζουμε να ανταμώσουμε όλοι μαζί σε χρόνο που οι συνθήκες θα το επιτρέψουν.

Στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου

Λαμβάνοντας μέτρα προστασία, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ανακοίνωσε σχετικά: ‘‘Μετά τα προληπτικά μέτρα, που έλαβε η κυβέρνηση για την αναχαίτηση της εξάπλωσης του ιού και στα πλαίσια της συλλογικής ευθύνης που είναι αναγκαίο να επιδείξουμε, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου αναστέλλει τη λειτουργία ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ των τμημάτων του, για τις επόμενες 15 μέρες. Η επαναλειτουργία τους, θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις.’’

Στον κινηματογράφο

Μετά την απόφαση του Δήμου Καρπενησίου να παραμείνει κλειστό και το Συνεδριακό Κέντρο τα Σαββατοκύριακα όταν πραγματοποιούνταν οι προβολές των κινηματογραφικών ταινιών, η προσεχής προβολή για το Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, της ταινίας ‘1917’, αναβάλλεται.

Στη συμβουλευτική γονέων

Ο Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων ατόμων με αναπηρίες αναστέλλει την συμβουλευτική γονέων λόγω κορωνοϊού.