Εξήντα τεστ πραγματοποιήθηκαν από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ Φθιώτιδας…

Πολύ ευχάριστα ήταν τα αποτελέσματα από τις δειγματοληψίες των Κινητών Ομάδων του ΕΟΔΥ στο Δήμο Μακρακώμης, καθώς όλα τα γρήγορα τεστ αντιγόνου βγήκαν αρνητικά.

Την Κυριακή (20/12) το πρωί, δύο Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ Φθιώτιδας (οι άλλες έξι ήταν στη Λαμία για τα τεστ στην οδό Φιλίας) βρέθηκαν στον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού όπου πραγματοποίησαν 60 τεστ που όπως σημειώσαμε ήταν όλα αρνητικά.

Είχαν προηγηθεί ακόμη 205 δειγματοληψίες στις Δημοτικές Ενότητες Μακρακώμης και Σπερχειάδας όπου επίσης όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Οπωσδήποτε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα φέρνει αισιοδοξία ωστόσο τόσο οι άνθρωποι του Δήμου αλλά και οι άνθρωποι του ΕΟΔΥ διατυπώνουν την ανάγκη τήρησης απαρεγκλίτως των μέσων αυτοπροστασίας και κοινωνικής αποστασιοποίησης ειδικά ενόψει εορτών προκειμένου η εικόνα αυτή να μην αλλάξει.

Επιπλέον τις τελευταίες ημέρες οι λίστες του ΕΟΔΥ καταγράφουν άτομα από τη δυτική Φθιώτιδα, επιβεβαιώνοντας ότι ο ιός είναι παντού και δε θέλει πολύ για να μεταδοθεί σε κλειστές κοινότητες από κάποιον ασυμπτωματικό ασθενή. (πηγή: lamiareport.gr)