Συνεδρίασε η Κοινότητα Καρπενησίου, όπου και έλαβε γνώση για σημαντικά θέματα του Δήμου και προχώρησε σε προτάσεις, με σκοπό την καλύτερη διευθέτηση των έξι (6) θεμάτων που συζητήθηκαν.

Αναλυτικότερα, προτάθηκε η παραχώρηση δικαιώματος για σύσταση διπλού οικογενειακού τάφου στο κοιμητήριο του οικισμού Κορυσχάδων, συμφώνησε με την εισήγηση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών σχετικά με τη διαμόρφωση εισόδου ΑΜΕΑ στο κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς επί της οδού Τσιτσάρα 2 στο Καρπενήσι, ενώ γνωμοδότησε θετικά ως προς την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του καταστήματος του κ. Κρίντα και θετικά ως προς την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του μνημείου (μειοψηφούντος του Προέδρου ως προς την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του μνημείου), με την προϋπόθεση να υπάρχει μια απόσταση περίπου ένα μέτρο από το μνημείο.

Παράλληλα, η Κοινότητα προτείνει την έκδοση άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων έτους 2022 για την επιχείρηση μαζικής εστίασης,με επωνυμία PRESTIGE CAFE BAR, αποφάσισε θετικά προς την πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου για αισθητική παρέμβαση στους πεζόδρομους Κοσμά Αιτωλού και Μάρκου Μπότσαρη καθώς και στη σκάλα στη βρύση της Τσάτσαινας και πρότεινε ταυτόχρονα να ληφθεί υπόψη η πρόταση που διατύπωσε ο Σύμβουλος εκπρόσωπος του συνδυασμού «Ξαναρχίζουμε μαζί» κ. Βασίλειος Καραμπάς, ο οποίος διατύπωσε την εξής άποψη: «Συμφωνούμε με την Πρόεδρο για την αισθητική αυτή παρέμβαση στις συγκεκριμένες οδούς της πόλης. Προτείνουμε ο Εμπορικός Σύλλογος, και είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει έτσι, να συνεργαστεί με αρχιτέκτονα ή με designer προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό για την πόλη μας».Τέλος θετική γνώμη είχε το συμβούλιο για το κλείσιμο της οδού Ζηνοπούλου την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 από 19:00 έως 24:00 όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση (StreetParty).