Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση με τα μέλη της Κοινότητας Καρπενησίου.

Τα θέματα για τα οποία έλαβαν αποφάσεις αφορούσαν τη χωροθέτηση θέσεων φορτοεκφόρτωσης οχημάτων εφοδιασμού της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΕ., θέμα για το οποίο η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών αποφάσισε αρνητικά ως προς την χωροθέτηση μιας θέσης στάθμευσης αποκλειστικά για το συγκεκριμένο κατάστημα και θετικά ως προς την χωροθέτηση τριών(3) κοινόχρηστων θέσεων στάσης με τοποθέτηση πινακίδας P39 (απαγορεύεται η στάθμευση) και διευκρινιστική πινακίδα (ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ 06:00 ΕΩΣ 09:00 ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΜΟΝΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ).

Επιπλέον το Συμβούλιο πρότεινε την ασφαλτόστρωση της οδού Ιφιγένειας και Κρήνης στην πόλη του Καρπενησίου, κατόπιν αιτήματος δημότη. Επίσης πρότεινε την έκδοση άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων έτους 2023 του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΑΦΟΙ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ Ο.Ε.», την έκδοση άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων έτους 2023, για όλες τις ημέρες και μέχρι την ώρα 03:00 στον κλειστό χώρο και μέχρι την 02.00 ώρα για τον ανοικτό – υπαίθριο χώρο κατά τη χειμερινή και θερινή περίοδο, με την προϋπόθεση ότι δε διαταράσσεταιη ησυχία των περιοίκων,τουκαταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος του κ. Σπυρίδωνος Σαπούνη.

Η μέγιστη ηχοστάθμη μέσα στο κατάστημα δε θα πρέπει να υπερβαίνει τα 80 db (Α) και εκτός του καταστήματος δε θα πρέπει να υπερβαίνει τα 30 db (Α), κατά τις ώρες λειτουργίας του στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος ή των μουσικών οργάνων, με κλειστές και ανοικτές πόρτες – παράθυρα αντίστοιχα. Ακόμη το Συμβούλιο πρότεινε την έκδοση άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων έτους 2023, μέχρι την 03.00 η ώρα σε κλειστό χώρο κατά τη χειμερινή και θερινή περίοδο με την προϋπόθεση ότι δε διαταράσσεται η ησυχία των περιοίκων, του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της κας Λαμπρινής Ταλιούρα.