2ο Τουρνουά Μπότσια 2024

86
kentriki

Tην Παρασκευή 26 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ο τελικός του “2ου Τουρνουά Μπότσια 2024” του ΚΔΑΠ ΜΕΑ “Ανεμώνη’, όπου εκτός από την ομάδα της δομής, έλαβαν μέρος μαθητές του 1ου, του 2ου, του 3ου και του 4ου Δημοτικού Σχολείου, του Ειδικού Νηπιαγωγείου, του Ειδικού Δημοτικού και του ΕΕΕΕΚ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ. Πολλά συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και ειδικά στους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου που για δεύτερη χρονιά κατέκτησαν το τρόπαιο.

“Ευχαριστούμε πολύ όλους τους Διευθυντές των Σχολείων, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για τη συμμετοχή, τη συνεργασία και την ένθερμη αποδοχή της δράσης. Ευχαριστούμε για την παρουσία τους την Αντιδήμαρχο κα. Σβερώνη Χριστίνα, την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κα. Αθανασία Κοντοπάνου και τον εφημέριο του Ι.Ν.Αγίας Παρασκευής Στενώματος σεβαστό πατέρα Ευστάθιο” αναφέρει σε ανάρτησή του το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ανεμώνη.

Υπεύθυνοι της διοργάνωσης ήταν η Κωνσταντίνα Μπουμπουρή, διευθύντρια του ΚΔΑΠ ΜΕΑ, καθηγήτρια φυσικής αγωγής, πιστοποιημένη referee boccia και ο καθηγητής φυσικής αγωγής του ΚΔΑΠ ΜΕΑ, Γιάννης Χαλκιάς