Χρηματικό βραβείο πρόκειται να λάβουν οι τρεις πρώτοι μαθητές που θα πετύχουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία στις Πανελλήνιες εισαγωγικές Εξετάσεις το σχολικό έτος 2023-2024, από γνωστό επιχειρηματία, που έλκει την καταγωγή του από τον Δήμο Αγράφων και συγκεκριμένα από το Λημέρι, έχοντας ιδιαίτερη αγάπη για τη γενέτειρα του.

Ο κάθε μαθητής πρόκειται να λάβει το ποσό των 1.000 ευρώ. Η ευγενική αυτή χορηγία του επιχειρηματία-συντοπίτη μας, έχει ως σκοπό και γνωρίζοντας τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει μία οικογένεια στέλνοντας το παιδί της να σπουδάσει σε μια άλλη πόλη, να στηρίξει τις πρώτες ανάγκες της οικογένειας στο στήσιμο του φοιτητικού σπιτιού.

Ο Δήμαρχος Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης ανέφερε για το θέμα τα εξής: «Ευχαριστώ θερμά τον φίλο επιχειρηματία ο οποίος με όρισε ως διαχειριστή της χορηγίας του, για την ευαισθητοποίηση και στήριξη στους μαθητές του τόπου μας και χαίρομαι που σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες, βρίσκονται άνθρωποι που δεν ξεχνούν την πατρίδα τους, αντιλαμβάνονται και στηρίζουν τις οικογένειες της περιοχής μας».