4 μέρες με Δράσεις & Εκδηλώσεις

Για 5η συνεχή χρονιά ο Σύλλογος  Γονέων, Κηδεμόνων Α.με Α. Ευρυτανίας, με σύνθημα  ‘‘Ενημερώνομαι, ευαισθητοποιούμαι, αλλάζω, διεκδικώ’’ και  με  αφορμή  την Παγκόσμια Ημέρα Α.με Α. θα πραγματοποιήσει δράσεις και εκδηλώσεις σε όλο το νομό. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης περιλαμβάνει το Καρπενήσι και το Ραπτόπουλο. Αναλυτικά:

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 | 5η Γιορτή Διαφορετικότητας

Στις 10.00 το πρωί στο κλειστό γήπεδο του Δήμου Καρπενησίου, θα διαβαστεί παραμύθι  με θέμα την διαφορετικότητα, συζήτηση με τα παιδιά. Στη συνέχεια ο κλόουν Περλίτο  θα απασχολήσει τα παιδιά με μαγικά τρίκ, παιχνίδια και διαγωνισμούς προσαρμοσμένα στο θέμα της ημέρας. Η κλόουν Σκανδαλίτσα θα κάνει face painting , σόου με  γιγάντιες σαπουνόφουσκες και τρελό χορό.  Μαζί με την  Minnie Mouse και τη Νεραιδούλα θα κάνουμε  χειροτεχνίες ,ζωγραφική και φυσικά όλοι θα πάρουνε δωράκι μπαλονοκατασκευές. Κέρασμα γλυκάκι από το σύλλογο. Η δράση αφορά μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ειδικών σχολείων και δομής Κδαπ-μεα.

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 | Μιλάμε για την αναπηρία στο Γυμνάσιο-Λύκειο Ραπτοπούλου

Σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας  Α.ΜΕ Α. και το ΚΕΔΑΣΥ Ευρυτανίας, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση, με ομιλητές τους: Μαρκοστάμος Παναγιώτης Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας Α.με Α., Αντιγόνη Λυκοκάπη  Κοινωνική Λειτουργός –Κοινωνιολόγος Προισταμένη ΚΕΔΑΣΥ Ευρυτανίας, Αναστασία Κριπάση-Μπάρκα Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων Α.μεΑ.Π.Ε  Ευρυτανίας.

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 | Πορεία Ευαισθητοποίησης για Α.με α.

Ωρα 10.00  Αρχή υποκατάστημα ΔΕΗ  Καρπενησίου-Τερματισμός  Πλατεία καρπενησίου.Θα παραστεί και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Στερεά Ελλάδας Αμε Α  κος Μαρκοστάμος Παναγιώτης.

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023 | Θεατρική παράσταση 

Στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου και ώρα 18.00 η θεατρική παράσταση ‘‘ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ’’. Η συνδιοργάνωση είναι του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου, από το θεατρικό εργαστήρι με υπεύθυνη την κα Γεωργία Φουντουλάκη και το τμήμα μουσικοκινητικής με υπεύθυνη την κα Κατερίνα Μανουσοπούλου. Η πλοκή έχει στηριχτεί σε κείμενα από τις ιστορίες της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων Α.μεΑ. κας Αναστασίας Κριπάση-Μπάρκα. Είσοδος ελεύθερη.