Πέντε ακόμη υποψηφιότητες προστέθηκαν στο ψηφοδέλτιο του Αλέξη Καρδαμπίκη, δημιουργώντας μια ομάδα από ανθρώπους διαφορετικών ειδικοτήτων, αλλά με κοινό όραμα την αγάπη για τα χωριά των Αγράφων, όπως τονίζει ο ίδιος ο Δήμαρχος.

Αυτή τη φορά ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό: “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ”, κατεβαίνουν ο Γιάννης Μαρούλης, ο Παντελής Κολοκώτσιος, ο Γιάννης Περούλας, ο Γεώργιος Γούλας αλλά και η Σοφία Ντάικου-Μαλανδρίνου.

Για την υποψηφιότητατου κ. Μαρούλη ανέφερε τα εξής ο Αλέξης Καρδαμπίκης: «Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας ακόμα ένα νέο και δραστήριο άνθρωπο που έχει στο δρόμο του την αγραφιώτικη υπερηφάνεια, την εργατικότητα, την τιμιότητα, και το πείσμα που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους της αγραφιώτικης γης. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ γεννήθηκε, μεγάλωσε, εργάζεται και ζει μόνιμα ως σήμερα στη Χρύσω. Είναι 19 χρόνια Πρόεδρος του Δασικού Συνεταιρισμού ο οποίος απασχολεί 20 δασεργάτες και συγχρόνως διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα. Ο Γιάννης Μαρούλης συμμετέχοντας ενεργά στα δρώμενα του τόπου μας εδώ και χρόνια, γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η κοινή πορεία όλων στην κοινωνία μας, προς όφελος του συνόλου. Γι’ αυτό αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά καθώς η καθημερινή του επαφή με τον κόσμο, τον καθιστά ικανό να γνωρίζει τον παλμό της κοινωνίας. Γιάννη ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! Καλώς ήρθες στη: “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ”.Ενώνουμε τις δυνάμεις μας – Ενώνουμε τους Αγραφιώτες!! Συνεχίζουμε με σοβαρότητα, συνέπεια και σεμνότητα!!».

Για τον κ. Κολοκώτσιο ο κ. Καρδαμπίκης ανέφερε: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην παράταξή μας: ” ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ” τον Παντελή Κολοκώτσιο. Ο Παντελής Κολοκώτσιος κατάγεται από το Σύχνικο, είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Ο Παντελής έχει ένα πλούσιο βιογραφικό αφού είναι ένα ενεργό και δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας με πολλά χρόνια παρουσίας και δράσης στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας. Διετέλεσε για πολλά χρόνια Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Μοναστηράκι – Σύχνικο αλλά και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αγράφων. Ήταν Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλοβρυσιωτών: “Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ” αλλά και Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου: “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΛΑΙΟΚΑΤΟΥΝΑΣ”. Επίσης είναι Εργολήπτης Δημοσίων και Ιδιωτικών Έργων. Μαζί με τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΟΛΟΚΩΤΣΙΟ ξεκινάμε νέες δράσεις, νέα δημιουργία και νέα πορεία που θα έχει κοινό στόχο, κοινά σχέδια και κοινούς αγώνες στήνοντας μαζί, γέφυρα στο μέλλον αφού οι αποφάσεις του παρόντος επηρεάζουν το μέλλον και τη νέα γενιά. Παντελή ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!».

Για τον Γιώργο Περούλα ο κ. Καρδαμπίκης ανέφερε: «Ο Δήμος Αγράφων χρειάζεται εμπνευσμένα νέα πρόσωπα όπως ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΟΥΛΑΣ, που θα μας βοηθήσουν όλοι μαζί, να ορίσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης για το Δήμο μας, πάντα στο πλευρό όλων των δημοτών και με στραμμένα τα μάτια στις ευκαιρίες αξιοποίησης όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του προικισμένου τόπου που έχουμε την ευλογία να ζούμε. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΟΥΛΑΣ γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα στη Δυτική Φραγκίστα. Είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας και οικογενειάρχης ο οποίος θέλει να δει τον τόπο που ζει και αγαπά, να προοδεύει. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Μαίρη Βασιλοπούλου που κατάγεται από την Επισκοπή και έχουν δυο παιδιά. Ο Γιώργος εκτός από ένας πετυχημένος επιχειρηματίας διετέλεσε Πρόεδρος Κοινότητας Δυτικής Φραγκίστας αλλά και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Φραγκίστας ενώ για πολλά χρόνια και μέχρι σήμερα είναι Γραμματέας του Κυνηγετικού Συλλόγου Δυτικής Ευρυτανίας. Ο Γιώργος είναι ένας νέος άνθρωπος που αγαπά τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε και θέλει να προσφέρει για να γίνει ο Δήμος Αγράφων ένας Δήμος που αγκαλιάζει τη νέα γενιά προσφέροντάς της προοπτικές, ένας Δήμος που σέβεται και αναδεικνύει την ιστορία του, ένας Δήμος που δίνει πνοή στην τοπική οικονομία, ένας Δήμος που σέβεται τους επισκέπτες του αλλά πρωτίστως τους κατοίκους του.Γιώργο καλώς ήρθες στη μεγάλη αυτοδιοικητική οικογένειά μας, τη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ”».

Για τον Γεώργιο Γούλα ανέφερε τα εξής: «Την ευκαιρία να αναμετρηθεί με τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας, ζητά ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΛΑΣ με την υποψηφιότητά του ως Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό μας: “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ”.Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΛΑΣ είναι γέννημα θρέμμα της Δυτικής Φραγκίστας. Είναι παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Εργάζεται ως υπάλληλος στη ΔΕΗ και είναι Ταμίας του Κυνηγετικού Συλλόγου Δυτικής Ευρυτανίας. Γνωρίζοντας τις αδυναμίες αλλά και τα προτερήματα του Δήμου Αγράφων, ο Γιώργος αποφάσισε να διεκδικήσει τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ώστε να προσφέρει το μέγιστο στον τόπο που διαμένει και αγαπά και για έναν Δήμο νοικοκυρεμένο αλλά συνάμα καινοτόμο και δυναμικό. Γιώργο σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!»

Στη συνέχεια για την κα. Μαλανδρίνου ανέφερε τα εξής: «Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους όπως η Σοφία Ντάικου-Μαλανδρίνου, με φρέσκες ιδέες, γνώσεις και όρεξη για δουλειά αλλά και αλλαγές που θα μετατρέψουν τα χωριά μας και θα τα κάνουν αντάξια των δικών μας προσδοκιών και των παιδιών μας.Το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ραπτόπουλου, έχει ισχυρό γνωμοδοτικό και αποφασιστικό ρόλο και αποτελεί εισηγητική δεξαμενή πολλών σοβαρών θεμάτων που αφορούν το Δήμο Αγράφων και τη συνεργασία με τα αρμόδια όργανα. Η Σοφία Ντάικου- Μαλανδρίνου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ραπτόπουλο και έχει αποφοιτήσει από το ΤΕΙ Γεωπονίας Θεσσαλίας. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών που πάνε στο σχολείο του Ραπτόπουλου αφού η οικογένεια της Σοφίας κατοικεί μόνιμα στο Κάτω Ραπτόπουλο. Σοφία ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση κανείς δεν περισσεύει και η Σοφία ζητά τη στήριξη των συγχωριανών της για να προσφέρει με όλες της τις δυνάμεις».