Το Καρπενήσι κέρδισε το ενδιαφέρον σε Καλαμάτα και Ναύπλιο

4176

Η Πελοπόννησος αγκάλιασε το Καρπενήσι και  ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η τριήμερη τουριστική προβολή του Δήμου Καρπενησίου στη Πελοπόννησο. Για δύο μέρες, την  Παρασκευή και το Σάββατο, 29 και 30 Σεπτεμβρίου, το τουριστικό περίπτερο του Δήμου Καρπενησίου ήταν στημένο στη κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Εκεί πλήθος κόσμου το επισκέφθηκαν και είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τους εκπροσώπους του Δήμου, να γνωρίσουν τις ομορφιές της του τόπου μέσα από εικόνες,  να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα αλλά και να κερδίσουν δώρα δωρεάν διαμονής.  Σημαντική ήταν η στήριξη του Δημάρχου Καλαμάτας κ. Παναγιώτη  Νίκα, που επισκέφθηκε το περίπτερό και  συνεχάρη τον Δήμο για  την δράση αυτή και προέτρεψε τους δημότες του να επισκεφθούν το Καρπενήσι. Ο ίδιος δήλωσε ότι θα το κάνει άμεσα. Στο περίπτερό του Δήμου Καρπενησίου βρέθηκαν και οι υπόλοιποι Δήμαρχοι της Μεσσηνίας, οι οποίο έμειναν ενθουσιασμένοι με την πρωτοβουλία μας αυτή να προβάλλουμε τον τόπο μας.

 

Η τουριστική προβολή του Δήμου έκλεισε με την παρουσία στο Ναύπλιο, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στη πλατεία Φιλελλήνων. Και στο Ναύπλιο , η επίσκεψη του κόσμου στο περίπτερό ήταν μεγάλη και ανάμεσα σε αυτούς και ο Δήμαρχος Ναυπλίου κ. Κωστούρος.

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου, παρόν και στις τρεις ημέρες στα περίπτερα του Δήμου, ευχαρίστησε θερμά το Δήμο Καλαμάτας και το Δήμο Ναυπλίου και τους Δημάρχους τους, για την φιλοξενία τους και την υποστήριξη τους. Ευχαρίστησε επίσης και όλους όσους  επισκέφθηκαν όλες τις ημέρες το περίπτερο και τους προσκαλούμε να έρθουν να γνωρίσουν από κοντά το Καρπενήσι και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες. Τέλος ευχαρίστησε όλους τους επιχειρηματίες από το Καρπενήσι που πρόσφεραν δώρα στους επισκέπτες.