Τις εντυπώσεις έκλεψε το επεισόδιο της δημοφιλούς εκπομπής Akis’ Food Tour, που προβλήθηκε πριν λίγες μέρες και γυρίστηκε στις αρχές Φεβρουαρίου σε Καρπενήσι και Άγραφα. Ο δημοφιλής σεφ επισκέφτηκε τον τόπο μας, αγάπησε τα υλικά και ερωτεύτηκε τις συνταγές της Ευρυτανίας, σε ένα μοναδικό ταξίδι γαστρονομίας που διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο την Ευρυτανίας. Το ταξίδι ξεκίνησε με περιπέτεια, με τον Άκη να διασχίζει τη via ferrata, το σιδερένιο μονοπάτι στο επιβλητικό φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς, με οδηγούς τον Νίκο και τη Σεμέλη Ζαρμακούπη. Μετά την απαιτητική διαδρομή, ένα αχνιστό πιάτο με πεντανόστιμη βραστή γίδα τον περιμένει στις όχθες του Ταυρωπού, στη γέφυρα του Μέγδοβα. Ακολούθησε Master Class των γεύσεων του τόπου μας… με πεντανόστιμα κεφτεδάκια με ντόπιο κρέας, ζυμαρόπιτα με τσιγαρίθρες από τον Σύλλογο Γυναικών Ευρυτανίας και μαρμελάδα κράνι από την ΚΟΙΝΣΕΠ ‘Η ΕΥΡΥΤΗ’ στο Μεγάλο Χωριό. Όπως σε κάθε επεισόδιο, έλειψαν οι πρωτότυπες συνταγές του δημοφιλή σεφ. Με φόντο το γραφικό γεφύρι της Βίνιανης, ετοίμασε προσουτοπιτάκια, μας έδειξε την τέλεια συνταγή για γρήγορα ντόνατς, ενώ στο κλείσιμο μαγείρεψε μια υπέροχη τηγανιά με άγρια μανιτάρια και μέλι ελάτης.